Βαθμολογία

Παίρνει αποφάσεις ο Μπρέζας για το μέλλον…

Τα λόγια είναι περιττά για μια ακόμα φορά....με τους ανθρώπους του Τυρνάβου (πρόεδρο, διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές) να μην έχουν την δύναμη να αντισταθούν στις ορέξεις των πρωταγωνιστών.

Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι (στις πρώτες πέντε αγωνιστικές) η ομάδα του Τυρνάβου δεν κατάφερε να κερδίσει....πληρώνοντας αμαρτίες άλλων!
Οι ποδoσφαιριστές του Άγγελου Διγκόζη παλέψανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά μια ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα τους στέρησε το δικαίωμα να υλοποιήσουν την υπόσχεσή τους και να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Τύρναβος προηγείτο στο σκορ με 1-0 μετά από γκολ του Ζυγκερίδη και πλησίασε αρκετές φορές στο να διπλασιάσει τα τέρματα του. Δυστυχώς όμως μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι ισσοροπίες αλλάξανε στον αγωνιστικό χώρο, με τον Χαλούλο να αντικρύζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου....από τον Καραμανλή!!!!!!

Ο Αγροτικός Αστέρας εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα και γύρισε το παιχνίδι σε 2-1. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα επειδή....έτρεξε να πάρει την μπάλα έξω από το γήπεδο (!!!!) και να την δώσει στον συμπαίκτη του να εκτελέσει ένα φάουλ.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Άγγελος Διγκόζης δήλωσε ότι αυτά που έχει δει φέτος, δεν τα έχει δει στα 25 χρόνια που είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής & προπονητής και ότι είναι μάλλον θέλημα Θεού να αντιμετωπίζουν έτσι μια ομάδα που ο πρόεδρος της προχωράει με τον σταυρό στο χέρι.

Από τη πλευρά του ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 κ. Μπρέζας, εμφανώς καταβεβλημένος στο τέλος του αγώνα, ενημέρωσε τη διοίκηση ότι δεν αντέχει άλλο να έχει η ομάδα αυτή την αντιμετώπιση και να την πολεμούν με αυτόν τον τρόπο. Είναι πολύ κρίμα, για μια ομάδα που είναι τυπική στις υποχρεώσεις της να βάλεται από παντού. Τέλος άφησε αιχμές για το μελλόν του στην ομάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενημερώνοντας τους ότι αύριο θα πάρει την απόφαση του κάνοντας σχετικές επίσημες ανακοινώσεις επί του θέματος.