Βαθμολογία

Το καθάρισε από το πρώτο ο Ιπποκράτης

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Ιπποκράτης απέναντι στον Βρυότοπο για την 6η αγωνιστική του 3ου Ομίλου στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Η ομάδα της Λάρισας, ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, κατάφερε να φτάσει στην νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή στο 15ο λεπτό, όταν ο Φιλιππίδης έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 20ο λεπτό, ο Φωτίου έβγαλε μια μπαλιά για τον Κιούση και αυτός από καλή θέση, έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 26ο λεπτό, ο Ιπποκράτης πέτυχε ακόμα ένα γκολ, όταν ο Φωτίου, βρήκε τον Κουτσιμάνη και αυτός σημείωσε το 2-0.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν και κατάφεραν μάλιστα να μειώσουν, όταν στο 77ο λεπτό ο Σπυρόπουλος, έκανε το 1-1. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Ιπποκράτης, είχε ακόμα μια καλή στιγμή, με τον Φωτίου ωστόσο να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 83ο λεπτό.

Ιπποκράτης(Βασίλης Κουτσιμάνης): Βλητσάκης, Τσουμάνης, Κουμαντζέλης(76’ Ραποτίκας), Κώτσιας(87′ Μικερτζής), Κατσογιάννης, Δαούλας, Τζιόγκας, Κιούσης(64’ Ροκούδης), Μπούζο, Φωτίου, Κουτσιμάνης Β.

Βρυότοπος(Χρήστος Πετρίκης): Μάνος, Τζαρτζάνας(38’ Χατζηλιώντας), Λέτσιος Αγγ., Λιάκος(74’ Μπαρούτας), Λέτσιος Γ., Κανάκης, Γκαμέτσας, Μανδραβέλης(46’ Δεληχρήστος), Μπιζιώτας, Σπυρόπουλος, Φιλιππίδης.

Διαιτητής: Γεωργίου Βοηθοί: Τέγος, Λανάρα.

Γιώργος Μητσιούλης