Βαθμολογία

Βλέπει Α'1 ο Σ.Σ.Ρ.!

Μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει φέτος στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΛ, με τους Σ.Σ.Ρ., Μελισσοχώρι, Αμπελόκηπους και Χειμάδι να αναμένεται να κοντραριστούν μέχρι τέλους. Η Ραψάνη πάντως, μπορεί να ζορίστηκε, αλλά κατάφερε να πάρει μια συναρπαστική νίκη μέσα στο Καλαμάκι με σκορ 2-1.

Η Ραψάνη ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ στο 22', όταν ο Μπούρος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραίο συνδυασμό των Κουτσάκη και Σινάν.

Το παιχνίδι ήταν καλό ποιοτικά και στα επόμενα λεπτά χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Όλα αυτά όμως μέχρι το 85', όταν ο Φλαμούρ από κοντά και έπειτα από φάση διαρκείας στην άμυνα της Ραψάνης ισοφάρισε σε 1-1.

Η ομάδα του Αλέκου Μπατσαρά όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, αφού στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού. Οι άνθρωποι του Καλαμακίου πάντως διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή καθώς θεώρησαν ότι δεν τηρήθηκε το fair play νωρίτερα. Οι διαμαρτυρίες ωστόσο δεν άλλαξαν την απόφαση του ρέφερι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντιντής, που ευστόχησε χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του για το τελικό 1-2.

Καλαμάκι: Συράκης, Τζαβέλας, Παπαδημητρίου (20′ Καράτζιος Θ.), Τσούτσας, Νταμήτρος, Καλόγηρος, Ρόιδος, Σφέτσος Κ., Ρακιντζόγλου (65′ Καράτζιος Γ.), Σφέτσος Α., Φλαμούρ.

Σ.Σ. Ραψάνης: Σδούγκας, Τσούλκας, Σινάνι Ε., Γκαραγκούνης Δ., Σαχπαζίδης, Ντιντής, Σινάνι Κ., Σινάν Τζέφρι, Κουτσάκης, Μπούρος (90′ Γκιώνης), Γκαραγκούνης Ντ. (67′ Ζέρβας).