Βαθμολογία

Μοιρασμένο παι(Χ)νίδι στην Ροδιά

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση, ανάμεσα σε Ροδιακό και Ηρακλή Πλατανουλίων, για τον 3ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19ο λεπτό, όταν ο Κάγιος έκανε το 1-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, τα Πλατανούλια ισοφάρισαν στο 55’ με τον Τσοπάνογλου, που έκανε το 1-1 ενώ έκαναν και την ανατροπή, όταν στο 63ο λεπτό ο Πινιάρης εκτέλεσε ένα κόρνερ, βρήκε τον Τσάτσο και αυτός έγραψε το 1-2. Τελικά στο 68’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκ νέου με τον Κάγιο, που διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Μάλιστα, είχαν δύο δοκάρια, στο 75’ και στο 84’ με τον Τόρη.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής Πλατανουλίων, έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι το δεύτερο γκολ του Ροδιακού ήταν οφσάιντ.

Ροδιακός(Νίκος Αλεξούλης): Κούρτης, Βόγγολης(71’ Τόρης), Γεροστέργιος, Σπάχος, Γκαμπέτας, Μπαλκουράς, Τσιόγκας(62’ Γκατζούλης), Φετάου, Ρόκα, Κάγιο, Καλέσης.

Ηρακλής Πλατανουλίων(Γιώργος Ματράκης): Κουμαντζέλης, Παπαλέξης, Καρκατζιάς, Ματράκης, Δαούτης, Τσάτσος, Παπαδόπουλος(60’ Πινιάρης), Κωστίμπας, Ζαμπόγιας(85’ Βίδρας), Τσοπάνογλου, Αλμπάν.

Γιώργος Μητσιούλης