Βαθμολογία

Με ανατροπή συνεχίζουν στην κορυφή οι Γόννοι

Εκτός έδρας νίκη, μέσα στο Δασοχώρι επί του τοπικού Ατρομήτου, πήρε ο Όλυμπος Γόννων με σκορ 1-2 και συνέχισε να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην νίκη αυτήν, με ανατροπή μιας και η ομάδα του Δασοχωρίου ήταν αυτήν που άνοιξε το σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 10ο λεπτό ο Μαλαβιέζος έκανε το 1-0 για το Δασοχώρι, ενώ στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Ακριβόπουλο και Σαχίνη. Στο 17’ ωστόσο, ο Ριζούλης βρήκε με πάσα τον Ντόι, που έφερε το παιχνίδι στα ίσια για τους Γόννους. Μάλιστα, στο 52’ οι Γόννοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, όταν ο Τσιρονίκος με κεφαλιά έκανε το 1-2 και χάρισε την νίκη και το τρίποντο στην ομάδα του.

Ατρόμητος Δασοχωρίου(Σάκης Κυρίτσης): Παπανικολάου, Γκουντούρας, Βάνης, Ζαμπούλης, Μαντζαφλάρας, Μπαντέτσιος(46’ Κωσταρέλος), Παλάντζας, Μαλαβιέζος, Δαμασιώτης, Ακριβόπουλος, Σαχίνης.

Όλυμπος Γόννων(Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Μαργκεκάι, Γραβάνης, Τσιαπλές, Τσιόπας(90’+2’ Καλούσης), Τσούγιας, Ντόι, Τσιρονίκος(65’ Καναβούρας), Ριζούλης, Ντόντος(79’ Καραδούκας), Ρημαγμός.

Γιώργος Μητσιούλης