Βαθμολογία

Γράφας: «Δύσκολη μέρα για μας»

Τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ κ. Θωμάς Γράφας μετά το τέλος του ματς: «Δύσκολη μέρα για μας σήμερα. Θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα όμως στο τέλος δεν το πετύχαμε. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας και το πληρώσαμε. Είμαι στην ομάδα 5 μέρες κι έχουμε να βελτιώσουμε πολλά για την καλύτερη συνέχεια. Μπράβο στον Βόλο για την νίκη του. Κι εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα για μας».

Σχετικά με τις δύο ήττες με το Βόλο (με Απόλλων 1926 και ΑΕΛ): «Πέρυσι με τον Ηρακλή Ψαχνών πήραμε 4 πόντους με τον Ολυμπιακό Βόλου».

Για το αν επηρεάστηκε η ψυχολογία και το πάθος των παικτών: «Κακή ψυχολογία ως προς το πάθος. Σε κάποιες στιγμές είχαμε πάθος ενώ σε κάποιες άλλες. Δεν θεωρώ ότι δεν είχαμε πάθος. Αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε τον Περίκο στο 50’ θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.»

Σχετικά με την εμφάνιση της ομάδας: «Η ομάδα είχε τελικές. Ο Ολυμπιακός Βόλου μέχρι που προηγήθηκε δεν υπήρχε άλλη φάση. Δεν μειώνω τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και μεις είχαμε ευκαιρίες και μάλιστα κλασικές με τον Στεφανίδη, τον Τσιλιγκίρη και τον Περίκο».

Για τις δύο ήττες της ΑΕΛ στη Λαμία και στο Βόλο: «Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα είχαμε 4 φαβορί. Και χάσαμε δύο ντέρμπι εκτός έδρας. Δεν θέλω να μου χρεώνεται την ήττα στη Λαμία. Ταμείο κάνουμε στο τέλος, αυτή είναι η άποψη μου».