Βαθμολογία

Ο Θέος από μηχανής θεός κόντρα στην ΑΕΛ!

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής η ΑΕΛ στον Βόλο, από τον Ολυμπιακό. Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημειώθηκαν στο 77’ από τον Θέο που αποδείχθηκε η «χρυσή» αλλαγή για τους γηπεδούχους, καθώς και στο 90’ η δεύτερη αλλαγή ο Νικολιάς.

Η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με την ΑΕΛ να έχει μια μέτρια παρουσία αλλά είχε και προβλήματα κυρίως στη μεσαία γραμμή αλλά και με δύο φάσεις στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν δύο γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν, όμως στην επανάληψη δεν προσπάθησε σχεδόν καθόλου να πετύχει κάποιο τέρμα και περίμενε καρτερικά όλες τις ευκαιρίες να τις κάνει ο Βόλος!

Πράγμα το οποίο πέτυχε έχοντας κάνει και σημαντικές αλλαγές στην επανάληψη και οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν πάρα πολύ πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Απέναντι σε μια ΑΕΛ που δεν μπορούσε να αντιδράσει!

Το φιλμ του αγώνα

9' Ο Περίκο βρέθηκε επικίνδυνα στα καρέ του Ολυμπιακού Βόλου, το γύρισμα του όμως ήταν κακό.

11' Ο Μπιτάνγκ στον άξονα κρατά την μπάλα, σούταρε με το δεξί δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αστοχεί για λίγο.

12' Σέντρα του Πινάρες προς τον Κούτσι, αυτός δεν μπορεί να κάνει το κοντρόλ και να εκτελέσει και ενώ βρισκόταν σε καλή θέση.

22' Η ΑΕΛ βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση με καλές προϋποθέσεις, η σέντρα όμως του Μπιλά από δεξιά για το κεφάλι του Στεφανίδη δεν ήταν καλή.

27' Σέντρα του Πινάρες από δεξιά, ο Κούτσι έπιασε εντυπωσιακό βολ πλανέ, η μπάλα κόνταρε στον Μουλόπουλο και έφυγε κόρνερ.

34' Μετά από γέμισμα και λάθος του Κοντοδήμου στην άμυνα της ΑΕΛ, η μπάλα έφτασε στον Κούτσι που δεν εκτέλεσε σωστά από κοντά.

40' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Κούτσι να σουτάρει με δύναμη από κοντά, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ!

41' Απειλούν και πάλι οι γηπεδούχοι με σέντρα-σουτ του Πινάρες (μετά την εκτέλεση του κόρνερ) η μπάλα στην αγκαλιά του Αποστολίδη.

45'+7’ Ο Στεφανίδης το εκτελεί απευθείας, η μπάλα βρίσκει στο τείχος, αλλάζει πορεία, ο Κασμερίδης όμως πέφτει και απομακρύνει!

51' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Περίκο να βγαίνει φάτσα με τον Κασμερίδη, αργεί να πλασάρει και όταν το κάνει ο Κορνελάτος βάζει το σώμα του και απομακρύνει.

64' Ο Πινάρες ανοίγει αριστερά στον Μέζα, αυτός σούταρε δυνατά από πλάγια θέση, ο Αποστολίδης μπλόκαρε εύκολα.

77’ Ο Νικολιάς πάσαρε κατά λάθος στον Θέο (ένα λεπτό μετά την είσοδό του), αυτός μπαίνει από αριστερά και με δυνατό συρτό σουτ νικά τον Αποστολίδη και ανοίγει το σκορ.

90’ Ο Μέζα από δεξιά, σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Νικολιάς μόνος, σαν σε προπόνηση, με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης): Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Μακρυδημήτρης, Γιαλούσης, Ρόκας (75' Θέος), Κορνελάτος, Πινάρες, Μέζα (90’ Μπάρμπας), Μπιτάνγκ (54' Νικολιάς), Κούτσι.

ΑΕΛ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος (46' Μελισσάς), Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπίλα (59' Μπλέντι), Στεφανίδης, Περίκο, Τσιλιγκίρης (70' Βερντού).