Βαθμολογία

Διγκόζης: «Δεν αισθάνομαι τσαντισμένος, αλλά αδικημένος»

Δικαιολογημένα τα παράπονα και η απογοήτευση από τον τεχνικό του Τυρνάβου, Άγγελου Διγκόζη, μετά το τέλος του ματς με αφορμή τις αποφάσεις του διαιτητή. Αναλυτικά τόνισε:

«Δεν αισθάνομαι τσαντισμένος, αλλά αδικημένος. Τα βάζετε με έναν πρόεδρο που πηγαίνει με το σταυρό στο χέρι. Ο Τύρναβος δεν είχε θέση στη συνέντευξη Τύπου μετά από όσα διαδραματίζονται σε αυτές τις αγωνιστικές. Ήρθα από σεβασμό στον Αγροτικό Αστέρα και τον Περικλή Αμανατίδη. Εμείς προετοιμαζόμαστε καθημερινά στις προπονήσεις για να παρουσιάσουμε ένα σύνολο, που θα μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Μέχρι το 60’ δεν απειληθήκαμε καθόλου. Αν πιστεύετε το αντίθετο, τότε εγώ ήμουν σε άλλο γήπεδο. Εύχομαι να γίνουμε όλοι καλύτεροι άνθρωποι και να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο και το ποδόσφαιρο. Είμαι στο ποδόσφαιρο 25 χρόνια. Σαν άνθρωπος είμαι μαχητής».

Ενώ δέχθηκε και σχετική ερώτηση για τη συνέχεια… «Αν υπονοείτε ότι θα παραιτηθώ ή θα φύγω, οφείλω ηθικά να μιλήσω με τον πρόεδρο. Αν είναι καλό για τον Τύρναβο, τότε θα φύγω, δεν έχω πρόβλημα. Ίσα - ίσα που θα φύγω υπερήφανος για την ομάδα που έχουμε κάνει».

*Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Άκη Γεωργίου από πλευράς παικτών Τυρνάβου, που τόνισε χαρακτηριστικά πως θα συνεχίσουν να παλεύουν όλα τα ματς παρά τις όποιες αδικίες μπορεί να παρουσιάζονται μπροστά τους.