Βαθμολογία

Ο Λιτζερίνος έδειξε τον δρόμο

Εύκολη νίκη πέτυχαν οι Λύκοι Λάρισας, που επικράτησαν στο γήπεδο της Νεάπολης της Θύελλας Ελάτειας με 3-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και με δύο τέρματα του Λιτζερίνου και ένα του Αλεξανδρή, έφτασαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στο τρίποντο.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 11' λεπτό για τους Λύκους, με τον Αλεξανδρή να πιάνει ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και τον Γκάτα να απομακρύνει με τα πόδια.

Η Ελάτεια απάντησε στις ευκαιρίες στο 14', όταν ο Σολωμός εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από μακρινή απόσταση με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επόμενη καλή φάση στο ματς στο 28' οι Λύκοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μπέρσι έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Λιτζερίνος με τακουνάκι από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι στην προσπάθεια του Μπέρσι για σέντρα η μπάλα είχε περάσει άουτ.

Η Θύελλα έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 30', αλλά οι αμυντικοί των γηπεδούχων έδιωξαν πάνω στην γραμμή την προσπάθεια του Μπλιώνα.

Οι Λύκοι έφτασαν κοντά σε δεύτερο τέρμα στο 36'. Ο Αλεξανδρής έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Γκάτα να αποκρούει ασθενώς και τον Γεωργούλα στην επαναφορά να σουτάρει ψηλά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την λαρισινή ομάδα καθώς με την συμπλήρωση 50 λεπτών αγώνα, ο Λιτζερίνος πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Γεωργούλας έβγαλε ωραία μπαλιά από τον χώρο του κέντρου, οι αμυντικοί της Ελάτειας κοιμήθηκαν και ο Λιτζερίνος δεν τους συγχώρησε, περνώντας και τον Γκάτα και πλασάροντας ιδανικά για το 2-0.

Η Θύελλα έφτασε κοντά στην μείωση του σκορ στο 77', όμως ο Μπουρονίκος πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Κολονιώτη.

Το τελικό 3-0 για τους Λύκους διαμόρφωσε στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αλεξανδρής από θέση τετ-α-τετ, έπειτα από υποδειγματική μπαλιά του Σπανού.

Οι συνθέσεις

Λύκοι Λάρισας: Μπουρονίκος, Μπάτσικας (88' Γκέτσιος), Χατζηαντωνίου, Ντριβαλάς, Τζουμπίκας, Καψάλης, Γεωργούλας (70' Αλεξίου), Μπέρσι (82' Γιαμακίδης), Λιτζερίνος, Αλεξανδρής, Σπανός.

Θύελλα Ελάτειας: Γκάτας, Ζάρρας, Σολωμός (46' Κίτσιος), Γουγουλιάς, Στογιάννης, Πιτσιάβας Δ. (80' Μάντζαρης), Πάσχος, Χατζής (64' Κοσμάνος), Μπλιώνας, Κολονιώτης, Σδράγκας.

Διαιτητές: Καρδούλας, Τσακνάκης, Αθανασούλας.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης