Βαθμολογία

Ήττα για τον Τύρναβο με πολλά και δικαιολογημένα παράπονα!

Στο ίδιο έργο θεατές νιώθουν στον Τύρναβο, αφού γι’ ένα ακόμη ματς τα παράπονα είναι πολλά και δικαιολογημένα στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα. Τελικό αποτέλεσμα 1-2 με τον Τύρναβο να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αποκορύφωμα η αδικαιολόγητη αποβολή του Χαλούλου στο 60’.

Στο πρώτο λεπτό ο Μπράνκοβιτς εκτέλεσε κόρνερ πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Ζυγκερίδης και από την μικρή περιοχή με νέα κεφαλιά ο Κισκαμπάνης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 16΄ο Τσούκαλος βρήκε τον Ζυγκερίδη και αυτός με ωραία ντρίπλα απέφυγε τον Σκλιοπίδη και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Στο 26’ ο Πέεφ βρέθηκε μέσα στην περιοχή έπιασε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 50΄ο Ποκόνγκ βγήκε τετ-α-τετ με τον Βοσνιάδη το πλασέ του ήταν άστοχο όμως. Στο 59’ ο Χαλούλος έβγαλε την σέντρα ο Σολφερίνο πήρε την κεφαλιά όμως ο Βοσνιάδης έκανε μια πολύ καλή επέμβαση.

Στο 60’ ο διαιτητής Κοτσάνης έδειξε αδικαιολόγητη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Χαλούλο και άφησε τον Τύρναβο με αριθμητικό μειονέκτημα! Στο 74’ ο Σκλιοπίδης έβγαλε την σέντρα και ο Μίλιτς από την μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε και έκανε το 1-1. Στο 80′ ο Στεργιανός έβγαλε την σέντρα έπιασε την κεφαλιά ο Σολφερίνο όμως ο Βοσνιάδης ήταν ξανά εκεί. Στο 81’ ο Σκλιοπίδης με ασίστ έβγαλε τετ-α-τετ τον Καθάριο αλλά το πλασέ του μπλόκαρε ο Πρίφτης. Στο 83΄ο Αγροτικός Αστέρας σκόραρε όταν μετά από σέντρα του Σκλιοπίδη ο Πέεφ με πλασέ πέτυχε το 1-2.

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης,Καραμανλής, Χαλούλος,Ζυγκερίδης (64΄Στεργιανός),Γεωργίου, Τσούκαλος (44΄ Ποκόνγκ), Νταντίδης, Παληγεώργος (78΄Μιλουτίνοβιτς), Σολφερίνο, Μπράνκοβιτς.

Αγροτικός Αστέρας (Περικλής Αμανατίδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Τριανταφυλλίδης (75΄Χατζηλιάδης), Καπίας, Καραντασιάδης, Γεωργιάδης, Κρυστάλλης (64΄Μίλιτς) Σαμουηλίδης (64’ Βελίνης), Καρακατσάνης, Καθάριος, Πέεφ.

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας), βοηθοί: Χατζηνάκος (Δράμας), Κύφος (Πιερίας), 4ος: Συμεωνίδης (Πιερίας).