Βαθμολογία

Πήρε μπροστά ο Οικονόμος!

Επιτέλους νίκη για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης! Η λαρισινή ομάδα επικράτησε με το ευρύ σκορ 5-1 του Πυρσού Γρεβενών στο «Γ. Μητσιμπόνας» και σίγουρα έκανε ένα νέο ξεκίνημα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια σχολιασμού, αφού το συγκρότημα του Κώστα Κατσάρα ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του ματς και στο φινάλε πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη!

Στο 10’ ο Σενκάι εκτέλεσε το φάουλ, με κεφαλιά ο Κουλτσιάκης έκανε το 1-0. Στο 20’ ο Iglesias με κοντινή προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσα, μετά από αναταραχή στην περιοχή της Τσαριτσάνης. Στο 24’ ο Σενκάι εκτέλεσε το φάουλ, αναταραχή στην περιοχή του Πυρσού, ο Κουλτσιάκης από κοντά έκανε το 2-1 για τον Οικονόμο.

Στο 46’ λάθος του Βασιλειάδη με τον Κολιό, ο Iglesias έχασε μοναδική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Στο 62’ Καραγκούνης έκανε το 3-1, από ωραία πάσα του Νάνου.

Στο 85’ ο Γκουντρουμπής θα βγει μόνος του στην αντεπίθεση θα περάσει και τον τερματοφύλακα του Πυρσού και θα κάνει το 4-1 για τον Οικονόμο, ενώ στο 94’ Ο Καραγκούνης στην αντεπίθεση και με όμορφο πλασέ θα κάνει το 5-1 για τον Οικονόμο 5-1.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Βασιλειάδης, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Κολιός (82’ Χάμος), Κουμπούρας, Μάντζιος, Νάνος, Μπαλής, Κουλτσιάκης (66’ Γκουντρουμπής), Σενκάι (58’ Καραγκούνης), Μπλατσέρι.

Πυρσός Γρεβενών (Μιχάλης Μαυρίδης): Κοσμίδης, Μπόζιαρης, Μπόλλος (69’ Αποστολίδης), Δημητριάδης, Κυριακίδης, Λάλλος Θ (46’ Ιωαννίδης), Στεργιανός (55’ Τζερεμές), Χαραλαμπίδης, Κιόσεογλου, Δούμας, Iglesias.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ρούσης με βοηθούς τους κ. Κόκκαλη και Τσιγγενέ (όλοι της ΕΠΣ Θεσσαλίας).