Βαθμολογία

Γκέκας: «Μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση»

Αισιόδοξος ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον όμιλο της Ελλάδας για τα προκριματικά του EURO2016 μπορεί να ανατραπεί, εμφανίστηκε ο Φάνης Γκέκας. Ο Λαρισαίος επιθετικός σε δηλώσεις του στη «RealNews» επισήμανε ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν, σε περίπτωση που ο καθένας προσπαθήσει περισσότερο, ενώ εξέφρασε και τη διάθεσή του για το καλύτερο.

«Πάντα η ευθύνη είναι συνολική όταν μιλάμε για μία ομάδα, για μία οικογένεια», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του ο επιθετικός της Ακίσασπορ και πρόσθεσε: «Όλοι μαζί θα πρέπει να βρούμε ξανά τον δρόμο μας, την ταυτότητά μας την αγωνιστική που ίσως λείπει, το δέσιμο μεταξύ μας. Ασφαλώς και πιστεύω ότι μπορούμε να γυρίσουμε τούμπα την κατάσταση. Δεν θα είναι δύσκολο, αρκεί να προσπαθήσουμε όλοι περισσότερο Κι εννοείται ότι ο καθρέφτης είναι το γήπεδο, τα πολλά λόγια δεν έχουμε αξία».

Όσο για τη δική του κατάσταση  τόνισε «οι αγώνες θα δείξουν σε τι κατάσταση είμαι, αλλά σίγουρα το σκοράρισμα δεν ξεχνιέται. Διάθεση υπάρχει, νιώθω καλά κι αγωνίζομαι πάντα για το καλύτερο».