Βαθμολογία

«Κάποια στιγμή θα χάσουμε...»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε στο ερώτημα που «βασανίζει» όλους τους αντιπάλους! Πότε θα ηττηθεί η Τσέλσι; Οι «μπλε» πέρασαν ανώδυνα όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου με Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ, Σίτι και Άρσεναλ και παρέμειναν αήττητοι. «Κάποια στιγμή θα χάσουμε», τόνισε ο Πορτογάλος!  

Πάντως, αν και πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας του, ο έμπειρος κόουτς παραδέχτηκε ότι σε αυτό το επίπεδο και κόντρα σε τόσο δυνατούς αντιπάλους δύσκολα θα ολοκληρωθεί η σεζόν χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα! «Νομίζω ότι είναι αδύνατο να τελειώσουμε την χρονιά αήττητοι. Έχουμε πολλές ελπίδες να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, όμως στο κόλπο παραμένουν οι Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι είμαστε πρωταθλητές...φθινοπώρου»!

Ερωτηθείς στη συνέχεια για την εμφάνιση της ομάδας του στο σημερινό (8/11) ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και τη σημαντική νίκη με σκορ 2-1, απάντησε:  «Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε κάτι καινούργιο. Ότι ήμασταν 1-1 με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» και παρόλα αυτά δεν δεχτήκαμε το αποτέλεσμα. Δεν θεωρήσαμε ότι ήταν καλό και ψάξαμε τη νίκη. Νομίζω ότι ήμασταν εντυπωσιακοί. Θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να νικήσαμε και να κρατάμε την μπάλα. Η προσωπικότητα αυτής της ομάδας είναι απίστευτη. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη με διαφορά και αξίζαμε τη νίκη».