
Σαν σίφουνας πέρασε από την Αμπελιά η Αναγέννηση Φαρσάλων, που επιβλήθηκε του τοπικού Ολυμπιακού με σκορ 3-0. Κορυφαίος ο Τζερεμές που πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 25ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Τζερεμές πέρασε και τον γκολκίπερ Αποστολάκη έπειτα από μπαλιά του Προσμίτη για να κάνει το 0-1.
Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Αναγέννηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με ένα "ξέσπασμα" στο τελευταίο 15λεπτο πέτυχε δύο ακόμη τέρματα, Στο 75' ο Αχιλλέας Κουτσικόπουλος με ατομική προσπάθεια έγραψε το 0-2, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 90'+3' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Τζερεμές με υπέροχο πλασέ μέσα από την περιοχή.
Οι συνθέσεις
Ολυμπιακός Αμπελιάς: Αποστολάκης, Γκουντοβάς, Κατσικόπουλος (46' Κωστόπουλος), Ακρίβος, Τολιόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ντίνος (76' Μπρόζος), Μπατσκίνης, Θαλλής, Ζαχαράκης, Κουλάκογλου (80' λ.τ. Σουλιώτης).
Αναγέννηση Φαρσάλων: Γκατζανάς, Τσάμπας (76' Μουτκανάς Ε.), Μπουλάρι, Μπόγκας, Τράντος (85' Δημουλάς), Ρούμπας, Δημητρόπουλος, Μουτκανάς Θ., Τζερεμές, Τριαντφύλλου, Προσμίτης (56' Κουτσικόπουλος Αχ.).
Διαιτητές: Κακάνης Ν., Μίχος Δ., Ρουπέλας Ι.