Βαθμολογία

Με δύο γκολ στο δεύτερο «καθάρισε» ο Ηρακλής

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε ο Ηρακλής Λάρισας, που κέρδισε με αυτό το σκορ τον Αχιλλέα Φαρσάλων για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Λάρισας ήταν καλύτερη και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς γκολ.

Ο Ηρακλής έχασε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, κυρίως με τον Ζαφειρίου, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Μπένο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής, κέρδισε πέναλτι για χέρι, πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζαφειρίου, που ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0 στο 50ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ευκαιρία, όταν ο Τσιανάκας Α., εκτέλεσε ένα φάουλ δέκα λεπτά αργότερα, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Το δεύτερο γκολ για τον Ηρακλή, ήρθε στο 65ο λεπτό, όταν ο Νάστας βρήκε με σέντρα τον Ζαφειρίου, που με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής κέρδισε ακόμα ένα πέναλτι, με τον Ζαφειρίου να αναλαμβάνει και πάλι την εκτέλεση, ωστόσο αυτήν την φορά δεν ήταν τόσο τυχερός, μιας και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ηρακλής Λάρισας(Κώστας Κολομητρούσης): Μαγαζιώτης, Κόλλιας, Γιαννακόπουλος, Πότσης, Ξαφάρας, Σάββας(80′ Μούτσιος), Τσέλιγκας, Ζαφειρίου, Μπέης(75′ Ντουνούδης), Νάστας(65′ Δαλαμπύρας), Κουρούμαλος.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Παναγιώτης Κορδαλής): Κουτσοκέρας, Πατσιούρας, Τσούλης, Τσιανάκας Β., Τσιανάκας Απ., Αντωνιάδης(83′ Βόπης), Κομισόπουλος, Σβερκούλης, Παλαμίδας(60′ Ζαγγανάς), Μπένος(78′ Κατσιανάκης), Βούλγαρης.

Γιώργος Μητσιούλης