Βαθμολογία

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τα Βούναινα

Τα Βούναινα κέρδισαν με σκορ 0-1 τους Ατρόμητους/Θύελλα, για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και συνεχίζουν να βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας. ΟΙ φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να πετύχουν το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, με κεφαλιά του Σταύρου Τσαπράζη.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες να πετύχουν γκολ, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Επιπλέον, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται μονάχα για μια φάση, όταν στο 75ο λεπτό ο Ζιάκας πέτυχε ένα γκολ, το οποίο ακύρωσε ο διαιτητής, κάτι που οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν λανθασμένη απόφαση.

Ατρόμητοι/Θύελλα(Θοδωρής Βουτυρίτσας): Στεφούδης, Νάρης, Κοντομάνος, Κόκκινος, Τσακούλης, Τόπης, Σκοτεινιώτης(70’ Αμαρλαριώτης), Ζιάκας, Νταφόπουλος(60’ Χατζής), Καρανικολός, Τσιανάκας(65’ Ιωαννίδης).

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης Γ., Παλάσκας, Φαρμάκας, Γκουνταμάνης, Τριτόπουλος, Καραποστόλης Τρ., Κοκκάλας(46′ Γκέκας), Μερτζανίδης, Τζιάτζιος(72′ Λεμονής), Τσαπράζης Στ., Δαούλας(60′ Χατζηλιάδης Κ.).

Γιώργος Μητσιούλης