Βαθμολογία

Δεν άφησε περιθώρια το Ελευθεραί

Νίκη με σκορ 4-1 πήρε η ομάδα του Ελευθεραί κόντρα στον Διογένη, για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Τα «λιοντάρια», απέδειξαν την κυριαρχία τους στον αγωνιστικό χώρο και δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα απέναντι στον αντίπαλο τους.

Ο Ευστρατίου έκανε το 1-0 στο 8’, ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 2-0 στο 25ο λεπτό. Στην συνέχεια, η ομάδα της Λάρισας, μείωσε σε 2-1 με τον Μιχαήλ στο 40ο λεπτό, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο Καββαδίας έκανε το 3-1 στο 60’ ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Διογένης θα μπορούσε να πετύχει τέρμα, αλλά ο Τσαπατώρης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το τελικό 4-1, διαμόρφωσε ο Καββαδίας, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη της ομάδας του.

Ελευθεραί(Γιάννης Μπάγκας): Μπακαρός(75’ Κυρίτσης), Τζήκας, Κατσιαβριάς, Ευαγγέλου, Σαράντης, Μέκρας, Καβράκος(55’ Φανίδης), Καραγιάννης, Καββαδίας, Ευστρατίου, Γκουντρουμπής(55’ Ντάλλας).

Διογένης(Γιώργος Κύργιας): Γκουβούσογλου, Κύργιας(46’ Ντελόπουλος λ.τ.), Κοντολώσης, Κώτσιος, Κολώνας Β., Μιχαήλ, Κολώνας Γ.(75’ Καρλιάμπας), Βολιωτόπουλος, Γιαννάκης(80’ Μπουρούβαλης), Τσαπατώρης, Νανούλης.

Γιώργος Μητσιούλης