Βαθμολογία

Όλα μηδέν στην Μελία

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση που έγινε στην Μελία, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Άρη Κουλουρίου, για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι δύο ομάδες, προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ και δημιούργησαν ευκαιρίες, ωστόσο το σκορ έμεινε στο μηδέν.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως με τους Μητσιάκο, Χατζόπουλο, Γαρυφαλλόπουλο και Χασιώτη, ενώ από την πλευρά του Κουλουρίου, ευκαιρίες έχασαν οι Παλαμάς και Κοτάκος. Τέλος, να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες έχουν παράπονα από την διαιτησία, καθώς οι της Μελίας θεωρούν πως δεν τους δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Μητσιάκου, ενώ οι άνθρωποι του Κουλουρίου «φωνάζουν» για παρόμοια περίπτωση σε ανατροπή του Παλαμά.

Μελία(Νίκος Καψούρης): Τζήμας, Παπαγεωργίου(46’ Ράντζας), Παγωνόπουλος(80’ Αβδουλάς), Δαλαμπύρας, Αγγελακόπουλος, Κόγιος, Μαντεβάς(40’ Κολοβός), Χατζόπουλος, Χασιώτης, Γαρυφαλλόπουλος, Μητσιάκος.

Άρης Κουλουρίου(Γιώργος Νεράντζης-Γιώργος Αποστολάρας): Χαλβατζάρας, Μιχόπουλος, Νεράντζης, Αγραφιώτης, Χάμος, Κουτσιαντάς, Παλαμάς(25’ Χριστοδούλου λ.τ.), Παπαγεωργίου, Κοτάκος, Σιδηρόπουλος, Σέλλας(88’ Κυρατζούλης).

Γιώργος Μητσιούλης