Βαθμολογία

(Χ)ορταστικό παιχνίδι

Ισόπαλη με το εντυπωσιακό σκορ 3-3 τελείωσε η αναμέτρηση που έγινε στο Βλαχογιάννι, ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, με τις δύο ομάδες να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και να προσφέρουν ένα χορταστικό θέαμα.

Στο 27ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Βρασίδας Κοντοθανάσης βρήκε τον Φαρμάκα, που με το κεφάλι έστρωσε την μπάλα στον Λιόλιο και αυτός έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 35’ όταν ο Πασιάς έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Γεωργούλα, που έφερε το παιχνίδι στα ίσια, κάνοντας το 1-1. Στο 40’ Φαρμάκας και Λιόλιος συνδυάστηκαν όμορφα, με τον πρώτο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο 57’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν εκ νέου, όταν ο Γεωργούλας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και κέρδισε τον Βακουφτσή, για το 2-2. Μάλιστα, ο Φιλοκτήτης πέρασε μπροστά στο σκορ, όταν στο 75ο λεπτό ο Πασιάς έδωσε την μπάλα στον Γκιουρσάνη, που την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 2-3.

Το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε στο 89’ όταν ο Τζιόλας εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Καρυώτης απέκρουσε, η μπάλα κατέληξε στον Λιόλιο, που σούταρε, αλλά αυτήν την φορά απέκρουσαν οι αμυντικοί, ωστόσο στην επαναφορά ο Μεζίνι ήταν πιο τυχερός και κατάφερε να σκοράρει.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι θεωρούν πως κακώς τους ακυρώθηκε ένα τέρμα στο 87’ για οφσάιντ, ενώ επιπλέον είπαν πως θα έπρεπε να τους δοθεί πέναλτι στο 87’ σε μια ανατροπή του Τζιόλα στην περιοχή. Όσον αφορά την ομάδα της Μελιβοίας, πολύ καλά στοιχεία έδειξε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Πασιάς Παναγιώτης.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Βακουφτσής, Μήσιος Δ., Αναγνώστου, Μεζίνι, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης, Φαρμάκας(85’ Ξεφτέρης), Τζιόλας, Γκουρομπίνος(60’ Δήμος).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Αποστόλης Έξαρχος): Καρυώτης, Πλατσάς, Πενίκης, Κατσιάνος, Λιάκος, Παπαηλίας, Γεωργούλα, Γκιουρσάνης, Ντούμος(60’ Γκουντάρας Η.), Πασιάς Παν., Γκόλαντας(70’ Καρβούνης).

Γιώργος Μητσιούλης