Βαθμολογία

Αιφνιδιάστηκε αλλά το γύρισε ο Κεραυνός

Ο Μαχητής Τερψιθέας, έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, όμως δεν τα κατάφερε, μιας και ηττήθηκε στον Παραπόταμο από τον τοπικό Κεραυνό με σκορ 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, ωστόσο στην συνέχεια δεν κατάφεραν να το κρατήσουν, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την νίκη.

Η ομάδα της Τερψιθέας, άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό, όταν ο Καραμπούζης έκανε το 0-1, παγώνοντας το γήπεδο του Παραποτάμου. Ωστόσο, δέκα λεπτά αργότερα, οι ποδοσφαιριστές του Ζήση Ζιάγκα, ισοφάρισαν σε 1-1, όταν ο Άρης Καπετάνιος, βρήκε με ωραία πάσα τον Κουκουτσέλο, που σκόραρε, φέρνοντας το παιχνίδι και πάλι στα ίσια.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Παραποτάμου, είχε δοκάρι στο 67ο λεπτό με τον Καπετάνιο, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για γκολ, κυρίως με τους Τσιώμη, Τσένο και Μολά. Τελικά, στο 77ο λεπτό ο Παππάς, βρήκε τον Καρανίκα, που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα και αυτός, έκανε το 2-1.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι οι γηπεδούχοι έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία, για ένα γκολ που πέτυχαν και ακυρώθηκε, καθώς θεωρούν πως έπρεπε να μετρήσει κανονικά.

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Τζιουζέπε, Ζυγοροδήμος, Γκουγκουλιάς(75’ Αβραμούλης), Κολοβός, Καραούλης, Δαλακώνης, Παππάς(80’ Μπέτσιος), Τάκε, Κουκουτσέλος, Καπετάνιος, Σερίφης(65’ Καρανίκας).

Μαχητής Τερψιθέας(Γιώργος Καμάκας): Παπαρσένος Αχ., Καραμπούζης, Παπαδημητρίου, Παραφέστας, Μάγγος, Μπιρόλ, Ζωσιμίδης(46’ Αγγελής), Μολάς, Τσιώμης, Σιαμαντούρας(80’ Ζητούνης), Τσένος.

Γιώργος Μητσιούλης