Βαθμολογία

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος...

Όπως και την περσινή σεζόν που οι δύο ομάδες ήταν αντίπαλες στην Α'1, έτσι και φέτος ο Δαμασιακός πέρασε με νίκη από την έδρα του Ατρομήτου Αγίων Αναργύρων. Η ομάδα του Χρήστου Λόλα επικράτησε αυτής του Γιώργου Παπαντωνίου χάρη σε τέρμα του Τσιτουρτζή από το πρώτο ημίχρονο.

Το ματς μπορεί να μην ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο για τον ποδοσφαιριστή του Δαμασιακού, που ήταν άστοχος σε δύο τετ-α-τετ στο 3' και στο 12'.

Δεν συνέβη το ίδιο όμως και στο 29', όταν ο Τσιτουρτζής με ωραίο σουτ έπειτα από πάσα του Λόλα πέτυχε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι είχαν τρεις καλές ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση στο πρώτο ημίχρονο με τους Βιλανάκη, Τσιφλίζογλου και Σαλγκάμη όμως να μην μπορούν να σκοράρουν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Δαμασιακό να μπαίνει πιο δυνατά και να χάνει δύο καλές ευκαιρίες. Αρχικά, στο 48', όταν ο Λόλας βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και πλάσαρε με την μπάλα να βρίσκει πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήγει άουτ. Ενώ στο 50' το επικίνδυνο σουτ του Μουσιάρη πέρασε λίγο άουτ.

Στην συνέχεια ο Ατρόμητος είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Κουσιά, Χατζή και ένα σουτ του Αμαρλαριώτη, που δεν μπόρεσαν όμως να αλλάξουν κάτι και ο Δαμασιακός πανηγύρισε το διπλό.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Παπακώστας, Παναγιώτου, Τσιφλιζόγλου, Πλιάγκας, Κουσιάς, Μούμος, Σαλγκάμης (80' Ιλιάζι), Χατζής, Τασιός, Βιλανάκης (60' Αμαρλαριώτης).

Δαμασιακός (Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Αυλογιάρης, Οικονόμου, Καρακάνος, Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Σεΐζης (70' Δούκας), Τσιτουρτζής (87' Βίδρας), Μουσιάρης, Μπουνές (80' Λέτσιος Αστ.).

Διαιτητές: Καραγιάννης Χρ., Τσακνάκη Δ., Κομισόπουλος Σ.