Βαθμολογία

Η Κυψέλη «τρύγησε» το μέλι!

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Κυψέλη και τον Άγιο Θωμά ήταν δυνατό, είχε φάσεις αν και φάνηκε να είναι μοιρασμένο, τελικά νικητής αναδείχθηκε η Κυψέλη με 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή ήταν για τους γηπεδούχους κατάφεραν όμως να ανοίξουν το σκορ στο 50’, λίγο αργότερα ο Άγιος Θωμάς στο 60’ ισοφάρισε και τρία λεπτά αργότερα στο 63’ η Κυψέλη ξανά μπήκε μπροστά στο σκορ.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι μιας και ανοίχτηκαν να φέρουν το ματς στα ίσα ξανά, έκαναν πολλές φάσεις, χωρίς όμως να μπορέσουν να βρουν δίχτυα με αποτέλεσμα να παραμείνει το 2-1 και η νίκη για την ομάδα της Κυψέλης. Τέλος να αναφέρουμε πως στο 75' ο Άγιος Θωμάς έμεινε με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μηλιώνης.

Το φιλμ του αγώνα

12’ & 15’ Για τον Άγιο Θωμά με τον Καραούλα να παίρνει την κεφαλιά και να μην μπορεί να νικήσει το τέρμα.

25’ Ωραίο σουτ του Ζιώμπορα Α., η μπάλα στο δοκάρι και άουτ.

40’ Ζιώμπορας Α. και Γούσης έκαναν το ένα – δύο με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα άουτ.

50’ Ο Ζιώμπορας Α. από πάσα του Γούση με σουτ έκανε το 1-0.

60’ Ο Σαλοκανάς από ενέργεια του Καλούση έκανε την μπαλιά – τρύπα, πέρασε δύο αμυντικούς, πλάσαρε από διαγώνια και έκανε το 1-1.

63’ Ο Τσιαμπάζης, μετά από σέντρα του Κασιού με σουτ έκανε το 2-1.

65’ Ζιώμπορας – Κασιός – Μπακαλός και Νασιούλας είχαν οι δύο τελευταίοι τετ α τετ, αλλά αστόχησαν απέναντι σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και οι δύο πρώτοι έστειλαν την μπάλα άουτ.

72’ Ο Καλούσης πλάσαρε πάνω στην γραμμή, έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή.

80’ Μετά από κεφαλιά – πάσα του Καλούση, πήρε ο Σαλοκανάς, έστειλε την μπάλα άουτ.

84’ Ο Αγγελόπουλος έκανε ένα ωραίο σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

95’ Ο Σαλοκανάς έστειλε την μπάλα σύριζα άουτ.

Κυψέλη: Κουκουφίκης, Κοκότσικας, Ζιώμπορας Θ, Θεοδωρόπουλος, Μπακαλός, Τσιαμπάζης (85’ Νασιούλας), Κασιός (90’ Μίτσι), Χριστιανός (60’ Μπαλής), Ζιώμπορας Α., Φιλοκώστας, Γούσης.

Άγιος Θωμάς: Λιούτας, Μπαρτσιάλης, Πανέτσος, Πρασσάς, Μηλιώνης, Αντωνόπουλος (65’ Ζάχου), Νεράντζης, Καραούλας (60’ Αγγελόπουλος), Καλούσης, Ευαγγέλου, Σαλοκανάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής Γ., Παραφέστας Δ., Τέγος Δ.

Βάσω Γκατζούλη