Βαθμολογία

Οι Δάφνες «στόλισαν» την Γλαύκη!

Ένα καλό παιχνίδι με ρυθμό έγινε το Σάββατο στην Φαλάνη ανάμεσα στον Σμόλικα και την Δάφνη Γλαύκης. Τελικό σκορ 0-1 για την ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη που πήρε μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του μαραθωνίου της Α’ ΕΠΣΛ. Απ’ τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι είχε ρυθμό και φάσεις, με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες.

Στην επανάληψη αν και συνέχισε να έχει την κατοχή η ομάδα του Σμόλικα, στο 58’ το γκολ ανήκε στους φιλοξενούμενους. Η γηπεδούχος ομάδας δεν παρουσιάστηκε τόσο καλή, όσο μας είχε δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην μπορέσει να ισοφαρίσει, αλλά και σε κάποιες φάσεις προς το τέλος του αγώνα να κινδυνεύσει να δεχθεί και δεύτερο τέρμα από την πολύ καλή Γλαύκη.

Το φιλμ του αγώνα

30’ Πατσής με Κωφό έκαναν το ένα – δύο, ο τελευταίος σούταρε, έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή, στην επαναφορά ο Τσιρόπουλος έστειλε την μπάλα άουτ.

33’ Ωραία συνεργασία Μπατζογιάννη – Πίρε, η μπάλα κατέληξε στον Βράκα, σούταρε η μπάλα κατέληξε άουτ.

35’ Φάουλ του Κόκρα, με υπερένταση έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Κουκούτσης.

58’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπατζογιάννη, η μπάλα στα δίχτυα (0-1).

60’ Βράκας – Μπατζογιάννης έκαναν το ένα – δύο, τελικός αποδέκτης ο Μίχος, η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

70’ Ο Δάσσιος έκανε ένα ωραίο σουτ, η μπάλα κατέληξε άουτ.

75’ & 76’ Δύο χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με Κόκρα και Τσιρόπουλο να στέλνουν την μπάλα άουτ.

77’ Ο Πίρε έχασε ένα μοναδικό τετ α τετ στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Γκαλίτσιος): Μόρας, Λιούσκας, Δολιάνης, Μανιώτης, Ντούφας, Γανός (60’ Χατζηγιάννης), Κωφός (70’ Κόκκινος), Κόκρας, Τσιρόπουλος, Πατσής (52’ Λιάκος), Δάσσιος.

Δάφνη Γλαύκης (Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Σερακιώτης, Αποστόλου, Αλεξανδρής, Υφαντής, Πρίφτη, Αγγελακόπουλος, Βράκας (81’ Τσιώλης Ν.), Μπατζογιάννης (88’ Τσιώλης Ε.), Πίρε, Μίχος (66’ Τσιαγκάλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Δρυστέλλας Α., Διαμάντης Θ., Καραμπούλας Θ.

*Η διοίκηση και ο προπονητής της Δάφνης Γλαύκης κ. Δημήτρης Δανιλούλης ευχαριστούν την ομάδα του Σμόλικα για την άψογη φιλοξενία.

Βάσω Γκατζούλη