Βαθμολογία

Λέανδρος Γκατζούλης και… μεγάλο «διπλό» για τη Νίκαια!

Η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής στο γήπεδο της Γιάννουλης, ανάμεσα στην περσινή πρωταθλήτρια Δήμητρα και την εκ των ουραγών της βαθμολογίας ΑΕΔ Νίκαια ανέτρεψε τα στάνταρ όσον αφορά την θέση κατάταξης και τη μέχρι τώρα πορεία των 2 συλλόγων, καθώς οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν των γηπεδούχων με σκορ 0-1.

Οι «Πράσινοι» ήταν καλύτεροι σε όλο το πρώτο μέρος του αγώνα, είχαν περισσότερη κατοχή μπάλας και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, χωρίς ωστόσο να μπορούν να το πετύχουν.

Στην επανάληψη οι παίχτες της Νίκαιας μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, έδειξαν αποφασιστικότητα και θέληση να πάρουν κάτι καλό, παίρνοντας τελικά το καλύτερο που μπορούσαν, αφού σημείωσαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 52΄, προσθέτοντας 3 πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Οι καλύτερες στιγμές για τη Δήμητρα Γιάννουλης καταγράφονται στο 16΄ με κεφαλιά του Εμμανουήλ, που κατέληξε άουτ, στο 20΄ με σουτ του Πατσιωτού επίσης άουτ, στο 30΄ από χαμηλό φάουλ του Φιλιπούλη, μη βρίσκοντας η μπάλα το στόχο, στο 56΄ όταν σουτ του Σπανού κατέληξε στην αγκαλιά του Τζουβάρα και στο 90΄ νέα ευκαιρία του Σπανού από κοντά, μη καταφέρνοντας να σκοράρει.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι παίχτες της Γιάννουλης ζήτησαν πέναλτι για απλωμένο χέρι του Ψαρούλη  στη μικρή περιοχή της Νίκαιας, ύστερα από κεφαλιά του Μαλαβιέζου, μη καταλογίζοντας την παράβαση ο διαιτητής.

Από την πλευρά της Νίκαιας οι Γκατζούλης Δ. και Γκατζούλης Λ. ήταν οι παίχτες που δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Σαρακατσάνη καθώς στο 36΄ ο Γκατζούλης Δ. δεν κατέφερε με σουτ να νικήσει τον τερματοφύλακα της Γιάννουλης, στο 52΄ από δυνατό μακρινό σουτ του Γκατζούλη Λ. σημειώθηκε το 0-1, στο 67΄ ο Γκατζούλης Δ. σούταρε άουτ από καλή απόσταση και στο 86΄ νέο σουτ του Γκατζούλη Δ. αποκρούστηκε από τον Σαρακατσάνη. 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Χατζημπύρος): Σαρακατσάνης, Νασιάκος (55΄ Σπανός), Φιλιπούλης, Αθανασίου, Εμμανουήλ, Θώμος (60΄ Μαλαβιέζος), Φατούρας, Μανάκας, Πατσιωτός, Μάτος, Πάσιος (46΄ Κοταρέλας).

ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ (Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Κέβιν Κούσα, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Δεμέστιχας, Γκουζιώτης, Γεωργόπουλος (70΄ Ολαμάνι), Γκατζούλης Δ. Γκατζούλης Λ., Σακελαρίου, Μπακαρτζής.

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης Ν., Γκαρέλης Κ., Αρχοντής Κ.