Βαθμολογία

Φωστήρας- Παναχαϊκή 1-2

Πολύτιμο διπλό, για την Παναχαϊκή, καθώς κέρδισε 2-1 τον Φωστήρα στο γήπεδο του Ταύρου. Η Παναχαϊκή, ήταν καλύτερη, από τον Φωστήρα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται δίκαια για το πρώτο γκολ της Παναχαϊκής, καθώς ο  σκόρερ Πατινιώτης ήταν σε θέση οφσάιντ.    

Μόλις στο 5’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Η Παναχαϊκή, κέρδισε φάουλ ο Πατινιώτης, δέχθηκε την μπάλα, ήταν σε καθαρή θέση οφσάιντ, όμως ο βοηθός δεν υπέδειξε την παράβαση και ο διαιτητής έδειξε σέντρα. Με αυτό το τρόπο, η Παναχαϊκή προηγήθηκε 1-0. Στο 66' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1. Βαθιά μπαλιά, ο Τσεμπέσι, βγήκε πρώτος στην μπάλα και πλάσαρε σωστά τον Μπαλασάκη .

Στο 78" ωραία προσπάθεια, με τον Μπαλού να μπαίνει στην περιοχή και με τον Μαρουκάκη με πλάσε να βάζει ξανά μπροστά στο σκορ την Παναχαϊκή, κάνοντας το 1-2.   

Φωστήρας (Κρ. Βαζέχα): Γκέκας, Γρομιτσάρης, Κρητικός, Μήτκας, Μουστόγιαννης, Μπίρης, Τεγούσης (72' Μπελέρης), Ψυχογιός (46' Σιώπης), Τσεμπέσι, Μεντί, Ράμα (83' Ποτουρίδης).

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλμπι, Ντα Κόστα (59' Αναστασόπουλος), Γαντιάγκα, Μπαλού, Χαρτσιάς, Πατινιώτης, Μαρουκάκης, Ζλατκόφσκι (46' Σκερλετίδης).