Βαθμολογία

Αναβολή στη δίκη Ψωμιάδη-ΑΕΚ

Παράταση πήρε η δίκη για την υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη με την ΑΕΚ, ύστερα από αίτημα της πλευράς του κατηγορουμένου και ορίστηκε για… του χρόνου.

Για τις 29 Απριλίου του 2015 ορίστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων το δικαστήριο ανάμεσα στον Μάκη Ψωμιάδη και την ΑΕΚ. Ο πρώην παράγοντας της Ένωσης απουσίασε από την ακροαματική διαδικασία και οι συνήγοροι του υποστήριξαν, μέσω εγγράφου, πως είναι άρρωστος.

Ζήτησαν αναβολή, τονίζοντας ότι ο πελάτης τους εκδόθηκε στην Ελλάδα για τη δικογραφία που οδήγησε στην καταδίκη του τον Απρίλιο και όχι για την υπόθεση της υπεξαίρεσης, όπερ και εγένετο.

Παρών ήταν μόνο ο δεύτερος εκ των τριών κατηγορουμένων, Χαρ. Ψωμιάδης του Γεωργίου, ενώ απών εκτός από το Μάκη Ψωμιάδη, ήταν και ο Χαρ. Ψωμιάδης του Παναγιώτη.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς το δικαστήριο να συζητήσει τη δήλωση παράστασης της πολιτικής αγωγής, στην οποία πρόκειται να προχωρήσει το ελληνικό Δημόσιο ως διάδοχος της πρώην ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς έχουν εκχωρηθεί οι απαιτήσεις εκατομμυρίων ευρώ από τον Μάκη Ψωμιάδη.