Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 6 Νοεμβρίου 2014

Συνεδρίασε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα και τα 3 μέλη της, τους δικηγόρους κ. κ. Μάριο Σπυράτο, Ευτυχία Καραχάλιου και Κων. Κουτσογιάννη, οι οποίοι αφού εξέτασαν τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, επέβαλαν τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

• Στον εκπρόσωπο της ομάδας Άγιος Θωμάς, επέβαλλε αυτοδίκαια την ποινή της απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, αφού στον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Α.Ο. Ελευθεραί αποβλήθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.
• Σε παράγοντα της ομάδας Σμόλικας επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες (μέχρι και την 17η Νοεμβρίου 2014), για τη συμπεριφορά που επέδειξε στη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την ομάδα του Αμπελωνιακού (2/11/2014).

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

• Στην ομάδα Σμόλικας Φαλάνης επιβλήθηκε χρηματική ποινή 50 ευρώ, για τη συμπεριφορά οπαδού και παράγοντά της, στον αγώνα της 2/11/2014 με αντίπαλο την ομάδα Αμπελωνιακός.

ΜΗ ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

• Ο αγώνας της 1/11/2014 μεταξύ των ομάδων Προμηθέας/Πλατύκαμπος – Πελασγιώτιδα (παιδικό), δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα της φιλοξενούμενης ομάδας. Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της γηπεδούχου με τέρματα 3-0, ενώ από τη φιλοξενούμενη αφαιρούνται 2 βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα και 2 βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα. Επίσης της επιβάλλεται χρηματική ποινή 50 ευρώ.
• Ο αγώνας της 1/11/2014 μεταξύ των ομάδων Α.Ε. Δήμου Νίκαιας – Ατρόμητοι/Θύελλα (παιδικό), δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας. Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας με τέρματα 3-0, ενώ από τη γηπεδούχο αφαιρούνται 2 βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα και 2 βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα. Επίσης της επιβάλλεται χρηματική ποινή 50 ευρώ.
• Ο αγώνας της 1/11/2014 μεταξύ των ομάδων Λάρισα 2012 – Δωτιέας Αγιάς (παιδικό), δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας. Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της φιλοξενούμενης με τέρματα 3-0, ενώ από τη φιλοξενούμενη αφαιρούνται 2 βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα και 2 βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα. Επίσης της επιβάλλεται χρηματική ποινή 50 ευρώ.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ Κ., Σμόλικας, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
ΓΡΑΒΒΑΝΗΣ Ι., Σμόλικας, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
ΓΚΙΚΟΥΔΗΣ ΧΡ., Αμπελωνιακός, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
ΨΩΜΟΛΙΑΣ Π. – Κ., Αστραπή Ν. Πολιτείας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΤΣΟΥΤΣΑΣ Ι., Μαχητής Τερψιθέας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΣΟΥΓΛΗΣ Σ., Δολιχιακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
LIKAI B., Δολιχιακός, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΜΠΑΜΠΑΛΙΟΥΤΑΣ Ι., Νεάπολη Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΖΥΓΟΓΕΩΡΓΟΣ Γ., Π.Ο. Ελασσόνας, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΖΙΟΥΣΤΗ Ο., Δόξα Αργυροπουλίου, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ Ο., Αναγέννηση Πουρναρίου, βίαιο μαρκάρισμα, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΤΣΑΝΑΣ Γ., Τοξότης Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΝΙΚΟΛΑΚΟΥΛΗΣ Α., Μυραϊκός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΧΑΤΖΗΡΟΥΦΑΣ Ν., Ανθούπολη, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΜΠΑΝΤΗΣ Χ., Ελασσόνα 2013, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Μ., Κεραυνός Δέντρων, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Σ., Άγιος Θωμάς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΑΤΣΑΜΑΚΑΣ Α., Σ.Σ. Ραψάνης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Γ., Λάρισα ΄88, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΤΣΙΤΟΥΡΤΖΗΣ Α., Κοιλάδα, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΑΡΛΕΤΟΣ Δ., Άρης Κουλουρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.