Βαθμολογία

«Στην Μαδρίτη πήγαμε για κάτι παραπάνω»

Θέση στην κριτική που δέχθηκε τις προηγουμένες ημέρες, αναφορικά με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, πήρε ο Μπρένταν Ρότζερς. «Θέλαμε να μείνουμε στο παιχνίδι ένα ημίωρο πριν το τέλος, αλλά δεν σκοράραμε. Δεν μπορείς να λες αυτούς τους παίκτες, αναπληρωματικούς» ανέφερε μεταξύ άλλωνο Βορειοϊρλανδός κόουτς.

Αναλυτικά:

«Ξέρω ότι υπήρξε κριτική για τις επιλογές μου, η οποία ήταν ασεβής για τους ποδοσφαιριστές μου. Στόχος μου ήταν να μέναμε στο παιχνίδι έως το 60-65 και στην συνέχεια να ανοίγαμε το παιχνίδι μας με την ποιότητα και τις πάσες του Τζέραρντ, την ταχύτητα του Στέρλινγκ και την δημιουργικότητα του Κουτίνιο, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Κάθε κριτική είναι κομμάτι της δουλειάς του προπονητή, αλλά δεν νομίζω πως είναι δίκαιο να λες τον Τουρέ, τον Λέιβα ή τον Λαλάνα, αναπληρωματικό.

Τα παιδιά έκαναν καλή εμφάνιση και αξίζουν περισσότερα μπράβο από αυτές τις κριτικές. Καλώς ή κακώς εμένα δεν με επηρεάζει αυτό.

Νόμιζα ότι θα ήταν μια σπουδαία ευκαιρία για όλους και αυτό προσπαθώ να κάνω, να βρω μια ομάδα που θα μπορεί να κερδίσει τον αγώνα. Ο Κολό για παράδειγμα, ήταν εκπληκτικός και αυτό ήταν ένα σπουδαίο δείγμα της επαγγελματικότητάς του. Έχει παίξει σε αρκετά παιχνίδια κυπέλλων και τα έχει πάει καλά.

Οι προπονητές ζουν με την πραγματικότητα. Δεν παίζουμε βιντεοπαιχνίδι. Όταν διαλέγεις μια ομάδα το κάνεις με βάση κάποιες καταστάσεις και την τακτική.

Μάλλον ήταν δύσκολο για εσάς παιδιά. Ίσως δεν ξέρετε τα πράγματα στην ομάδα όσο τα ξέρω εγώ. Ίσως δεν ξέρετε ότι ο Τζέραρντ έκανε μαγνητική την Δευτέρα πριν ταξιδέψουμε. Έτσι κι αλλιώς είναι πάντα στο πλάνο η ξεκούρασή του, με τον συγκεκριμένο αριθμό αγώνων.

Τα παιδιά που αγωνίστηκαν, νομίζω,τα πήγαν πάρα πολύ καλά απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου».