Βαθμολογία

«Καμία τύχη με Λίβερπουλ, εάν...»

Το καμπανάκι του κινδύνου ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Λίβερπουλ το ερχόμενο Σάββατο έκρουσε ο αμυντικός της Τσέλσι, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς!

Ο αμυντικός των Λονδρέζων ξεκαθάρισε πως εάν η ομάδα του παρουσιαστεί το ίδιο... χλωμή με το χθεσινό (5/11) ματς κόντρα στη Μάριμπορ, δύσκολα θα μπορέσει να φύγει με το τρίποντο από το «Άνφιλντ»!

«Ξέρουμε τι απόδοση πρέπει να πιάσουμε για να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Λίβερπουλ. Νομίζω ότι εάν παίξουμε όπως με την Μάριμπορ, δεν θα έχουμε τύχη. Φυσικά, η εμφάνισή μας στη Σλοβενία ήταν μια καλή προειδοποίηση για όλη την ομάδα», τόνισε αρχικά ο Σέρβος άσος και πρόσθεσε:

«Έπρεπε να είχαμε τελειώσει με την πρόκριση από τον όμιλο, αλλά πλέον είναι αργά και οφείλουμε να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενόψει Λίβερπουλ έχουμε μπροστά μας δύο ημέρες για να ξεκουραστούμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει αυτό. Είναι λογικό... Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα για να είμαστε έτοιμοι. Είναι από τα κρίσιμα και καθοριστικά παιχνίδια μας. Για τέτοιου είδους αγώνες πάντα βρίσκεις έξτρα κίνητρο και δεν υπολογίζεις την κούραση».