Βαθμολογία

«Ο Αστέρας ήταν καλύτερος»

Στην εξαιρετική εικόνα του Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι με την Τότεναμ στάθηκε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν είχε πρόβλημα να παραδεχθεί ότι παρά την ήττα τους (2-1), οι Αρκάδες ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Δήλωσε χαρούμενος ωστόσο που η ομάδα του έφυγε με τη νίκη από μια δύσκολη έδρα και τόνισε ότι πρέπει άμεσα να κοιτάξει τα επόμενα ματς.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ποκετίνο

Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, κάναμε τα γκολ, είχαμε φάσεις. Στο δεύτερο δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά ο Αστέρας ανέκαμψε. Ξεκίνησε δυναμικά, είχε αυτοπεποίθηση, έκανε ευκαιρίες, μας πίεσε, αλλά αυτή η νίκη μας χαρίζει τρεις πόντους και αυτό είναι το θετικό για μένα».

Για την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο: «Το δεύτερο ήταν διαφορετικό από το πρώτο. Ο Αστέρας ρίσκαρε αρκετά, ξέραμε πόσο καλή ομάδα έχει, έχει και δύσκολη έδρα. Ωστόσο φύγαμε με τη νίκη από μία έδρα, στην οποία η γηπεδούχος ομάδα δεν χάνει εύκολα».

Για το αν άξιζε ο Αστέρας κάτι παραπάνω: «Η αλήθεια είναι ότι ο Αστέρας ήταν πολύ καλύτερος. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε φάσεις για να σκοράρουμε, όπως και ο Αστέρας. Εκείνοι το κατάφεραν μία φορά, εμείς δύο και πήραμε το ματς».

Για τις αλλαγές του β' μέρους: «Προσπαθήσαμε να πιέσουμε με την αλλαγή του Σολδάδο με τον Λαμέλα, ωστόσο ο Αστέρας έδειξε άλλο πρόσωπο και γι' αυτό είχαμε αυτή την εικόνα».

Για την συνέχεια των υποχρεώσεων: «Η αλήθεια είναι πως σε όλα τα ματς πρέπει να έχουμε καλή παρουσία. Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια, δεν μπορούμε να μείνουμε πολύ σε αυτό».