Βαθμολογία

Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει

Μπορεί να είχαμε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ με τον Θωμά Γράφα να παίρνει τη θέση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, αλλά δεν θα έχουμε όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ αλλαγές στα πρόσωπα που θα αγωνιστούν την Κυριακή στον Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό (18:00), σε σχέση και με το προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι.

Οι μέρες που μεσολαβούν από το παιχνίδι με τον Πιερικό, μέχρι αυτό με τον γειτονικό Βόλο είναι λίγες και σίγουρα δεν υπάρχουν περιθώρια για πολλές αλλαγές και γενικότερα τροποποιήσεις στο αγωνιστικό πλάνο της ΑΕΛ. Περισσότερο αυτό που προσπαθεί ο Θωμάς Γράφας είναι να περάσει κάποια δικά του στοιχεία στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας. Την Τετάρτη ο νέος τεχνικός δούλεψε πάνω στην αμυντική τακτική, ενώ σήμερα περισσότερο πάνω στην επιθετική.

Το σημαντικό είναι πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Εκτός θα είναι ο Φορνέρ (θλάση), ενώ από την άλλη επιστρέφει ο Γάλλος Ντερνίς που εξέτισε την τιμωρία του. Τέλος οι Αναστασάκος και Σουάνης αν και έχουν μπει στο ομαδικό πρόγραμμα δύσκολα θα αγωνιστούν στο αρχικό σχήμα, αφού ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.