Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Ρούμπιο ο Κόροιβος

Η ΚΑΕ της Αμαλιάδας εξέδωσε και ανακοίνωση που αναφέρει: «Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γκιγιέρμο Ρούμπιο.

Ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ (32 ετών, 2,02μ) έχει χαράξει μια μακρά, επιτυχημένη διαδρομή στην ACB Λιγκ και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον έχουμε πλέον στο έμψυχο δυναμικό μας. Είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του και το 2002 είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο με την εθνική νέων, χάνοντας στον τελικό από την Ελλάδα.

Συν τοις άλλοις, έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στην Ευρωλίγκα με την φανέλα της Μάλαγα, ενώ το 2009 κλήθηκε και στην Εθνική Ανδρών της Ισπανίας, όπου αποτέλεσε μια αξιόπιστη λύση στην γραμμή των ψηλών της.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας θα αντικαταστήσει τον Ρώσο αθλητή, Φέντορ Ντμιτρίεφ, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Ρούμπιο βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή μας Χάρη Μαρκόπουλου.

Who is who

Όνομα: ΓκιγιέρμοΡούμπιο

Ημ. Γέννησης: 14/10/1982

Θέση: power forward

Ύψος: 2.02

Προηγούμενες ομάδες: Μανρέσα, Ουνικάχα Μάλαγα, Καχασόλ, Λαγκούν Άρο, Εστουντιάντες, Βαγιαδολίδ».