Βαθμολογία

Βραβεύτηκε ο Κάμπορα

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας απονεμήθηκε την Πέμπτη (6/11) στον Χαβιέ Κάμπορα. Ο επιθετικός της Βέροιας βραβεύτηκε από τον Στέλιο Μεϊμαρίδη που είναι ένας από τους χορηγούς της ομάδας και τόνισε ότι ένα γκολ παίζει σπουδαίο ρόλο στην ψυχολογία ενός επιθετικού. Αναλυτικά μίλησε:

Για το ότι το γκολ του αναδείχθηκε καλύτερο της αγωνιστικής: «Σίγουρα είναι ένα από τα πιο ωραία γκολ που έχω πετύχει. Στα χαρακτηριστικά μου, δεν είναι να πετυχαίνω όμορφα γκολ αλλά ουσιώδη γκολ. Αυτό όμως ήταν ένα ωραίο γκολ».

Για τη φάση του γκολ: «Είναι απόφαση που παίρνεις σε κλάσματα δευτερολέπτου. Αυτό που θέλω εγώ είναι να είμαι στην περιοχή. Εκεί ήμουν, η μπάλα ήρθε από ψηλά, έκανα κοντρόλ με το στήθος, πήρε πάλι ύψος και εκεί που πήγε δεν είχα άλλη εναλλακτική από το κάνω αυτό το ψαλιδάκι. Δόξα τω Θεώ, κατάφερα και σκόραρα».

Για τη σημασία που έχει ένα γκολ στην ψυχολογία ενός επιθετικού: «Έχω πει πολλές φορές ότι εμείς οι επιθετικοί ζούμε από τα γκολ. Επομένως, είναι σημαντικό να πετυχαίνουμε γκολ για να νιώθουμε καλύτερα, να νιώθουμε σιγουριά, να νιώθουμε εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση, πόσο μάλλον όταν σημειώνεις ένα γκολ για το οποίο έρχεται η επιβράβευση μέσα από τον κόσμο καθώς πολύς κόσμος ψήφισε για να βγει αυτό το γκολ το ομορφότερο της αγωνιστικής. Μου δίνεται η ευκαιρία να τους ευχαριστήσω όλους για την τιμή που μου κάνανε».

Για το πού το αφιερώνει: «Το αφιερώνω στον κόσμο που μπήκε στη διαδικασία να με ψηφίσει και μου έκανε την τιμή να με βραβεύσει με το καλύτερο γκολ και στην οικογένειά μου που με στηρίζει πάντα. Αυτή τη στιγμή είναι μακριά και σίγουρα, ετεροχρονισμένα, θα το δούνε στο Ίντερνετ. Θέλω να το αφιερώσω στη γυναίκα μου και στα τρία μου παιδιά, τον Λούκα, τον Φράνκο και τη Δελφίνα, που σύντομα θα τους έχω κοντά μου στην Ελλάδα».