Βαθμολογία

Τα έχωσε στους συμπαίκτες του ο Μερτεσάκερ!

Άρχισαν οι εσωτερικοί... τριγμοί! Ο Περ Μερτεσάκερ πέρασε στην αντεπίθεση και μία μέρα μετά τα όσα έχει ακούσει ο ίδιος και οι υπόλοιποι αμυντικοί της Άρσεναλ για το κάζο από την Άντερλεχτ, άφησε αιχμές κατά των υπόλοιπων συμπαικτών του!  
Ο Γερμανός στόπερ, προφανώς απηυδισμένος με τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε, κατηγόρησε εμμέσως τους πιο επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κατά τη γνώμη του δεν βοηθούν καθόλου στο ανασταλτικό κομμάτι!

«Αυτή ήταν μια καλή προειδοποίηση ότι όλοι θα πρέπει να δίνουν τουλάχιστον 10% παραπάνω σε κάθε αγώνα, όταν κρίνεται απαραίτητο. Όταν κάποιες φορές χάναμε την μπάλα, έπρεπε όλοι να βοηθούν στην άμυνα. Άλλο να ήμασταν 5-6 παίκτες, άλλο τέσσερις. Αυτό ήταν που μας κόστισε τη νίκη στα τελευταία 20 λεπτά», τόνισε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος άσος και πρόσθεσε:

«Πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα ως ομάδα. Είδατε και εσείς...  Στo τέλος που δεν τους πιέζαμε στο κέντρο, κυκλοφορούσαν εύκολα την μπάλα. Μπορούσαν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα και εμείς απλώς τους αφήναμε να παίζουν. Επομένως, αυτό ήταν το πρόβλημα».