Βαθμολογία

«Ίσως το παράκανα με τις άδειες κερκίδες»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει βρει την «στεριά» του στην Τσέλσι και αυτό φαίνεται σε κάθε του δήλωση.

Ο Πορτογάλος κόουτς χαρακτήρισε υπερβολική την αντίδρασή του για την προσέλευση του κόσμου των «μπλε» στη γήπεδο, ωστόσο την... αιτιολόγησε αναφέροντας πως το έκανε από υπερβολική αγάπη.

«Όλοι γνωρίζουν πόσο πολύ αγαπώ το σύλλογο. Πόσο θέλω να τον βελτιώσω και πόσο πολύ θέλω να είναι κομμάτι του συλλόγου στο μέλλον. Όλοι το γνωρίζουν. Ακόμα και μια στιγμή της κριτικής πρέπει να αναλυθεί με διαφορετικά μάτια, με τα μάτια κάποιου που ξέρει γιατί επέστρεψα στην Τσέλσι και γιατί είμαι εδώ με την καρδιά μου και θέλω να μείνω εδώ για πολύ καιρό», ήταν τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου, για να συμπληρώσει:

«Είμαι απλά κάποιος που αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο. Λατρεύω τη δουλειά μου. Είμαι τυχερός που κάνω τη δουλειά μου στον σύλλογο που μου αρέσει τόσο πολύ και αισθάνομαι μια τέτοια σύνδεση, που ίσως με κάνει να οδηγώ τον σύλλογο με ένα διαφορετικό συναίσθημα. Αν δεν το κάνω με επαγγελματικό τρόπο και επικεντρωθώ μόνο στην προπόνηση, είναι γιατί αυτό δεν είναι για μένα απλά μια δουλειά. Είναι περισσότερο από αυτό, γιατί είναι η Τσέλσι. Ίσως το παράκανα λιγάκι. Αλλά βλέπω τον εαυτό μου στις κερκίδες, βλέποντας Τσέλσι και θέλω να παίξω, θέλω να βοηθήσω».