Βαθμολογία

Μπρέζας: «Σας στηρίζω»

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 στην προπόνηση της ομάδας, συνομιλώντας με τους ποδοσφαιριστές.
Ο κ. Μπρέζας είπε στους ποδοσφαιριστές, ότι τους στηρίζει (και το προπονητικό επιτελείο επίσης) και τους πιστεύει και ότι η ομάδα μπορεί να ανακάμψει και να αποδείξει τι πραγματικά αξίζει. Τόνισε δε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν πολύ προσεγμένες επιλογές και για αυτό το λόγο έχει πίστη σε αυτούς. Δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τα ακυρωθέντα γκολ και επισήμανε ότι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βάζουν δύο γκολ από εδώ και πέρα μιας και που το πρώτο πάντα ακυρώνεται. Ζήτησε περισσότερο πάθος και ένταση από τους ποδοσφαιριστές και για την Κυριακή όσοι ποδοσφαιριστές αγωνισθούν να δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους.
Από τη πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν και τη ψυχή τους στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα και θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να έρθει η πολυπόθητη νίκη που και αυτοί θέλουν όσο τίποτα άλλο.
Τέλος, προπονητικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και διοίκηση αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τα προηγούμενα παιχνίδια και να κάνουν νέα αρχή την Κυριακή.