Βαθμολογία

«Βυσσινί θύελλα»… γένους θηλυκού!

Τα κορίτσια της ΑΕΛ η Αγλαΐα Χατζηλιόντα και η Αγγελίνα Φερεντίνου, μίλησαν την Τετάρτη το απόγευμα στον Ok Radio 104,8 και στην εκπομπή «Στα δίχτυα της Λάρισας» με τους Χρήστο Γκατζούλη και Θάνο Αναστασίου για τις πρώτες τους εμπειρίες στην ομάδα, λέγοντας ότι το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και ότι ο προπονητής τους κύριος Μαστοροδήμος τις βοηθάει αρκετά, προσπαθώντας να τους μάθει όσο το δυνατόν πιο σωστό ποδόσφαιρο.

Στην συνέχεια, έγινε λόγος για το γυναικείο ποδόσφαιρο γενικότερα, με τα κορίτσια να λένε πως το επίπεδο τόσο στην χώρα μας, όσο και στην ΑΕΛ πιο συγκεκριμένα, είναι αρκετά ικανοποιητικό. Μάλιστα, είπαν, ότι η φετινή χρονιά θα πάει πολύ καλά για την ΑΕΛ και πως όλα τα μέλη θέλουν να διεκδικήσουν και την άνοδο, χωρίς κάτι τέτοιο να αποτελεί αυτοσκοπό. Όπως αποκάλυψαν η εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα είναι καλή, κάτι που έδειξαν και στο φιλικό με τα Μετέωρα.

Το πρωτάθλημα όπως είπαν, αναμένεται να ξεκινήσει στις 23 Νοεμβρίου και οι προπονήσεις πάνε πολύ καλά. Τα κορίτσια, κάνουν προπόνηση τρεις φορές την εβδομάδα και μάλιστα έκαναν ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο της Λάρισας να πάει να τις δει.

Από εκεί και πέρα, έκαναν λόγο για την οργάνωση που επικρατεί στην γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ, με τις δύο αθλήτριες να είναι αρκετά ικανοποιημένες, ενώ ζήτησαν ανταπόκριση και από τον κόσμο, τον οποίο θέλουν δίπλα στις προσπάθειες τους.

Στο τελευταίο μέρος της κουβέντας, οι δύο αθλήτριες έκαναν λόγο και για την ανδρική ΑΕΛ αλλά και την ομάδα Νέων, όπου όπως μας είπαν παρακολουθούν τα ματς και βρίσκονται δίπλα, τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια. Μάλιστα, είπαν πως η ομάδα είναι φτιαγμένη για να πάρει την άνοδο και πως είναι σίγουρες ότι στο τέλος θα τα καταφέρει.

Τέλος, κλείνοντας οι δύο αθλήτριες είπαν ότι παρακολουθούν γενικά το γυναικείο ποδόσφαιρο, ενώ προέτρεψαν όποια κοπέλα θέλει να παίξει ποδόσφαιρο να το κάνει, όσο δύσκολο και να είναι.