Βαθμολογία

Ντάλας: «Με εμένα δεν ξανασφυρίζουν»!

Ενοχλημένος από τη διαιτησία του κ. Σπάθα και των βοηθών του στο παιχνίδι της Τρίπολης ανάμεας στον Αστέρα και τον Ολυμπιακό ήταν ο Χιου Ντάλας, ο οποίος ετοιμάζεται να πάρει δραστικές αποφάσεις!

Έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από το παιχνίδι του Αστέρα με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όμως ακόμη συζητιέται η διαιτησία του κ. Σπάθα και των βοηθών του. 

Μάλιστα, έγινε γνωστή η πληροφορία πως ο παρατηρητής, Μανώλης Γιανναδάκης, βαθμολόγησε τον Πειραιώτη ρέφερι και τους βοηθούς του οριακά στο 8, που είναι η βάση της βαθμολογίας και δεν συνεπάγεται τιμωρία (ίσως να έμεναν εκτός για 2-3). 

Ωστόσο, τα όσα συνέβησαν στην Αρκαδία προκάλεσαν – σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» - τον έντονο εκνευρισμό του Χιου Ντάλας, ο οποίος φέρεται να είπε στο στενό του περιβάλλον: «Με εμένα αυτοί δεν ξαναπαίζουν. Όταν βάζεις διεθνή διαιτητή και γίνονται αυτά τα πράγματα, τι να περιμένεις και τι να κάνουμε». 

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής εμφανίζεται διατεθειμένος να «τελειώσει» την διαιτητική τριάδα της Τρίπολης, ενώ ήταν έντονα ενοχλημένος και με τους παρατηρητές. 

Πάντως, κάποιοι εκτιμούν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο το παραπάνω ενδεχόμενο και το πιθανότερο είναι να υπάρξει μία σιωπηρή τιμωρία για κάποιες αγωνιστικές.