Βαθμολογία

Τσέτσιλας: «Δίνουμε βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία»

Ο Αετός Μακρυχωρίου, είναι μια από τις ομάδες της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που φέτος ήθελε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να πρωταγωνιστήσει στα σαλόνια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας. Άλλωστε, για αυτόν τον λόγο η διοίκηση της ομάδας, προχώρησε σε αρκετές και σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις το καλοκαίρι θέλοντας να ενισχύσει την ομάδα.
Το ξεκίνημα, δεν ήταν και τόσο καλό για τον Αετό, ωστόσο βλέπουμε τις τελευταίες αγωνιστικές, πως η ομάδα έχει αρχίσει να ρολάρει και να παίρνει θετικά αποτελέσματα, με αποτέλεσμα να πλασαριστεί στην 6η θέση της βαθμολογία έχοντας συγκεντρώσει 15 βαθμούς.

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Δημήτρης Τσέτσιλας, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, τόνισε τα εξής για την μέχρι τώρα πορεία του σωματείου: «Σίγουρα, είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που έχουμε παρουσιάσει μέχρι στιγμής, παρά τις όποιες αλλαγές έγιναν στο ρόστερ, μιας και είμαστε μια ομάδα, που είναι καινούρια κατά τα τρία τέταρτα. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, μιας και αντιδρούν καλά μέχρι στιγμής, ενώ θεωρώ πως γίναμε ομάδα, πιο νωρίς από ότι περίμενα. Σίγουρα, μέσα από την σκληρή δουλειά και με τον καιρό, θα γίνουμε καλύτεροι».

Σχετικά με το που οφείλεται η αγωνιστική ανάκαμψη που δείχνει να έχει τελευταία ο Αετός: «Σίγουρα, το άλφα και το ωμέγα σε μια ομάδα, είναι να υπάρχει καλή αμυντική λειτουργία, η οποία όπως λέμε εμείς οι προπονητές πρέπει να ξεκινάει από την επίθεση. Πιστεύω πως αυτό το έχουμε καταφέρει μέχρι ένα σημείο, καθώς όχι μόνο δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ, αλλά ούτε και ευκαιρίες. Βέβαια, όπως είπα, έχουμε περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω πως με τον καιρό θα γίνουμε καλύτεροι».

Σχολιάζοντας το επερχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αμπελωνιακό: «Το ότι ο Αμπελωνιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας το απόλυτο σε νίκες, κάτι λέει. Πρόκειται για μια ομάδα, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική και έχει διατηρήσει τον ίδιο κορμό σε μεγάλο βαθμό. Εμείς, θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος και να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι, ωστόσο, κακά τα ψέμματα, ο Αμπελωνιακός θα είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο στον αγωνιστικό χώρο».

Γιώργος Μητσιούλης