Βαθμολογία

«Κράξιμο» από παίκτες της Μπαρτσελόνα στον Ενρίκε!

Άρχισαν τα… όργανα στην Μπαρτσελόνα! Έτσι τουλάχιστον αναφέρει δημοσιογράφος της εφημερίδας «AS» ο οποίος καταγράφει καυστικές ατάκες που ειπώθηκαν από παίκτες της ομάδας για τον Λουίς Ενρίκε.

Καζάνι… που βράζει είναι η Μπαρτσελόνα ή μάλλον οι ποδοσφαιριστές της. Αυτό υποστηρίζει η εφημερίδα «AS» και ο δημοσιογράφος της Σάντι Χιμένεθ, ο οποίος εισχώρησε στα άδυτα των αποδυτηρίων της «Barca» και… αλίευσε τη δυσμένεια στην οποία βρίσκεται ο Λουίς Ενρίκε.

Στον προπονητή των «μπλαουγκράνα» ρίχνουν οι παίκτες του την ευθύνη για την ήττα από την Ρεάλ και το κάζο από τη Θέλτα, ενώ θα είναι μαλλόν αυτός που θα πληρώσει… τη νύφη, όπως γίνεται άλλωστε με όλους τους προπονητές.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα οι πιο χαρακτηριστικές ατάκες από τους ποδοσφαιριστές των Καταλανών ήταν: «Πήγαμε στο "Μπερναμπέου" χωρίς κανένα πλάνο. Δεν καταλαβαίνουμε τι θέλει από εμάς».

Επίσης τα έβαλαν και με τις επιλογές του στην ενδεκάδα: «Το ότι ξεκίνησε ο Τσάβι στο "clasico" αντί του Ράκιτιτς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», αλλά και με την συμπεριφορά του προς τους ίδιους: «Δεν μιλάει σε κανέναν, δεν υπάρχει καθόλου διάλογος».

Τελειώνοντας το κείμενο ο Ισπανός δημοσιογράφος αναφέρει πως η ομάδα της Μπαρτσελόνα συνεχίζει να θεωρεί τον Λιονέλ Μέσι το μεγάλο της όπλο για να κερδίζουν αγώνες, αν και ο Ενρίκε δεν έχει δώσει στον Αργεντινό να καταλάβει τι θέλει από εκείνον.