Βαθμολογία

Τα «σπρώχνει» για Ρόις η Σίτι

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη Μπορούσια Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Μάρκο Ρόις είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Περίπου 13 εκατ. ευρώ τον χρόνο προσφέρουν οι «πολίτες» στον Γερμανό μεσοεπιθετικό.

Μάχη μέχρις εσχάτων φαίνεται ότι θα δώσουν οι υποψήφιοι μνηστήρες για την απόκτηση του Μάρκο Ρόις. Η πρόθεση της Μπάγερν Μονάχου να «χτυπήσει», μετά τους Μάριο Γκέτσε και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τον Γερμανό μεσοεπιθετικό της Ντόρτμουντ είναι δεδομένη, κάτι που έχουν παραδεχθεί και δημοσίως. Ωστόσο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στον Τύπο της χώρας, αλλά και στην Αγγλία, γερά στο παιχνίδι ετοιμάζεται να μπει η Μάντσεστερ Σίτι. 

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, οι «πολίτες» σκοπεύουν να καταθέσουν πρόταση στη Μπορούσια για τον 25χρονο άσο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2017. Από πλευράς Βεστφαλών, έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν θα τον αφήσουν να φύγει τον Ιανουάριο, ωστόσο, ξέρουν ότι όποια ομάδα πληρώσει την ρήτρα των 25 εκατ. ευρώ, μπορεί να τον κάνει δικό της. Οι Άγγλοι έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν αυτά τα χρήματα, ενώ στον παίκτη εμφανίζονται διατεθειμένοι να προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τα 13 εκατ. ευρώ.