Βαθμολογία

Συνάντηση της ΕΠΣΛ με τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Λάρισας η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη και του αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού αντιδημάρχου κ. Αλέξανδρου Μπατζανούλη, με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΛ, την οποία αποτελούσαν ο πρόεδρος κ. Ζήσης Γρηγορίου και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Βασίλης Μητροδήμος, Λευτέρης Γρηγοριάδης και Νίκος Δημεράς.

Τη συνάντηση είχε ζητήσει η πλευρά της Ένωσης, προκειμένου να ενημερώσει τη νέα Δημοτική Αρχή της πόλης, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη διοργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων Υποδομών, καθώς και για τα γενικότερα προβλήματα που έχει το τοπικό μας ποδόσφαιρο, σε σχέση πάντα με τη διάθεση και χρησιμοποίηση των δημοτικών γηπέδων για τους επίσημους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων και τις προπονήσεις των Λαρισινών ομάδων και των αντιπροσωπευτικών Μικτών ομάδων της Ένωσης.

Φλέγον θέμα της συζήτησης των δύο πλευρών ήταν η διοργάνωση των φετινών πρωταθλημάτων Υποδομών (Εφηβικό, Παιδικό, Προπαιδικό), η έναρξη των οποίων έχει καθυστερήσει, από την έλλειψη ή μη διάθεση των δημοτικών γηπέδων.

Οι Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Λαρισαίων άκουσαν με προσοχή τις αναφορές και τα αιτήματα της άλλης πλευράς, αναγνώρισαν το υφιστάμενο πρόβλημα με τη λειτουργία και διάθεση των δημοτικών γηπέδων και υποσχέθηκαν την άμεση ομαλοποίηση της κατάστασης, που θα επιτρέψει την άμεση και χωρίς προβλήματα έναρξη και διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Υποδομών, από το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης εξέφρασε την ευαισθησία που διακατέχει αυτόν και τη νέα Δημοτική Αρχή πάνω στα θέματα που αφορούν τον Αθλητισμό και τη νεολαία της πόλης μας και ζήτησε από τον κ. Γρηγορίου τη συνέχιση και διεύρυνση της συνεργασίας των δύο Φορέων, ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά και να μπουν τα θεμέλια φανερής βελτίωσης την επόμενη.

Από την πλευράς τους, ο πρόεδρος της Ένωσης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκρισή του να δεχθεί το αίτημα της συνάντησης και για τη διάθεση που επέδειξε προς την άμεση επίλυση των υφιστάμενων προβλημάτων και ο κ. Γρηγορίου του ευχήθηκε «καλή και ευδόκιμη θητεία», στο δύσκολο ρόλο που ανέλαβε, προς όφελος πάντα της πόλης μας και των κατοίκων της.