Βαθμολογία

Νέα ήττα για τον Τύρναβο!

Ούτε τώρα τα κατάφερε ο Τύρναβος. Το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη γνώρισε νέα ήττα αυτή τη φορά στην Καλαμαριά κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα με 1-0. Ο Τύρναβος δέχθηκε νωρίς το γκολ, προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη χωρίς όμως να τα καταφέρει και έτσι στο τέλος ηττήθηκε.

Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Απόλλων. Μόλις στο 6’ η πρώτη ευκαιρία. Ο Ευσταθίου επιχείρησε το σουτ από πλάγια θέση, ο Πρίφτη απέκρουσε και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Στο 12’ οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ. Ο Γαλανόπουλος σεντράρει από τα δεξιά, ο Παπαδόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 37' νέα μεγάλη στιγμή για τους πόντιους. Ο Παπαδόπουλος βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Τσούτση, αλλά το σουτ του τελευταίου απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ ο Πρίφτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε. Ο μεν Απόλλωνας προσπάθησε να κρατήσει το πολύτιμο 1-0, ενώ ο Τύρναβος από την πλευρά του δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Παπαδόπουλου. Στο 52’ ο Πόκονγκ σούταρε και ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.

Απόλλων 1926 (Βασίλης Χάβος): Παν. Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Μπερτέν, Ολίσε (64’ Σουλίδης), Ακασού (81’ Καπετάνος), Νατσιόπουλος, Τσούτσης (51’ Γκέσιος), Ευσταθίου, Βασ. Παπαδόπουλος.

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτη, Χαλούλος, Σιάτρας, Μπράνκοβιτς, Καραμανλής, Παληγεώργος (88' Πεχλιβάνοπουλος, Ντατίδης (71' Σκαθαρούδης), Γεωργίου, Ότα (54' Μιλουτίνοβιτς), Τσούκαλος, Πόκονγκ.