Βαθμολογία

Πρωινό ξύπνημα από τον Γράφα

Μετά την γενικότερη ταραχή που προκλήθηκε στο στρατόπεδο της ΑΕΛ, μετά την αναίτια αποπομπή του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, από σήμερα γίνεται προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ώστε να υπάρχει καλό κλίμα στην προετοιμασία της ομάδας, ενόψει του παιχνιδιού που έχει κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Σίγουρα, το παιχνίδι αυτό είναι κομβικής σημασίας, ωστόσο ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, Θωμάς Γράφας, δεν έχει περιθώρια να κάνει και πολλά. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας παρέμεινε, με άμεσους συνεργάτες του κυρίου Γράφα να είναι ο Σάκης Αναστασιάδης, ο γυμναστής Βασίλης Σέγκας και προπονητής τερματοφυλάκων, ο Φίλιππος Μπολοβίνης.

Χθες, έγινε η πρώτη γνωριμία του νέου προπονητή με τους παίκτες της ομάδας, ενώ σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων με τον κύριο Γράφα να αλλάζει το πρόγραμμα προπονήσεων, καθώς πλέον θα ακολουθείται πρωινό πρόγραμμα, με τις προπονήσεις να είναι καθημερινές και στις 11:00 το πρωί.

Πλέον, μένει να δούμε μέσα στην εβδομάδα την κατάσταση των Σουάνη, Αναστασάκου και Φορνέρ, ενώ ο Θωμάς Γράφας, θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντερνίς, που επιστρέφει, αφού εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Πιερικό.