Βαθμολογία

Έβαλε φωτιά στη γυναίκα του επειδή τη ζήλευε!

Με εγκαύματα πρώτου βαθμού στο πρόσωπο και το σώμα, σε ποσοστό 30%, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου μία 47χρονη Βολιώτισσα που χθες βράδυ ο σύζυγός της επιχείρησε να την κάψει, λόγω αντιζηλίας. Στον 56χρονο, ο οποίος υπέστη ελαφρά εγκαύματα, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, συνελήφθη και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση και η ερωτική αντιζηλία ήταν αυτή που οδήγησε τον άνδρα στην πράξη του. Χθες, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, ο 56χρονος είχε πάει στο διαμέρισμα της εν διαστάσει συζύγου του, που βρίσκεται σε πολυκατοικία στο κέντρο του Βόλου, και μετά από έντονο καυγά πήρε δύο μπουκάλια με οινόπνευμα, περιέλουσε τη γυναίκα και της έβαλε φωτιά.

Εκείνη, παρά τον πανικό και τους πόνους, κατάφερε να σβήσει τη φωτιά και άρχισε να φωνάζει ζητώντας βοήθεια. Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου. Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε επίσης ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες φώναζε «Μαρία σ" αγαπώ ως το θάνατο».

Η γυναίκα δεν αποκλείεται, πάντως, να διακομισθεί σήμερα σε νοσοκομείο της Αθήνας για νοσηλεία, καθώς τα εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα θεωρούνται σοβαρά.

Πηγή: Εφ. Θεσσαλία