Βαθμολογία

"H κατάσταση χειροτερεύει"

Με νέες του δηλώσεις ο Ζοσέ Μουρίνιο, επανέλαβε τις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της ΚΠΡ με 2-1 για την έλλειψη υποστήριξης των "μπλε" στους αγώνες της στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ο Μουρίνο δήλωσε ξεκάθαρα ότι η Τσέλσι έχει την λιγότερη υποστήριξη στην έδρα της από τις υπόλοιπες ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ.

"Μπορώ ξεκάθαρα να πω ότι έχουμε την λιγότερη υποστήριξη στα εντός έδρας παιχνίδια μας από κάθε άλλη ομάδα. Νομίζω ότι γίνεται χειρότερο. Αν το συγκρίνω με την προηγούμενη φορά που ήμουν στην Τσελσι τώρα είναι χειρότερα.

Δεν αμφισβητώ την αγάπη και το πάθος του κόσμο για την ομάδα. Οι φίλαθλοι της Τσέλσι δείχνουν το πάθος τους για τον σύλλογο κάθε μέρα αλλά υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος συμπεριφοράς στα παιχνίδια της Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ".

Ο Τιμ Ρολ, πρόεδρος των φίλων της Τσέλσι, αντικρούει τις δηλώσεις του Μουρίνιο χαρακτηρίζοντας της λανθασμένες.

"Η δήλωση του προπονητή είναι λανθασμένη. Οι φίλαθλοι πληρώνουν πολλά λεφτά για να βλέπουν καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές. Θα προτιμούσα ο κόσμος να ήταν πιο εκδηλωτικός αλλά η Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι όπως παλιά με τις αλλαγές στο δημογραφικό καθώς πολλοί θεατές είναι τουρίστες.

Όσον αφορά την τιμή είναι 50 λίρες το παιχνίδι. Οι νέοι δεν μπορούν να δώσουν συχνά τόσα λεφτά. Το πρόβλημα με την ατμόσφαιρα στο Στάμφορντ Μπριτζ δεν είναι μόνο πρόβλημα της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ. Ήμασταν στο Ολντ Τράφορντ την προηγούμενη Κυριακή και η ατμόσφαιρα δεν είναι όπως ήταν.

Στα εντός έδρας ματς οι φίλαθλοι υποχρεώνονται να κάθονται κάτω. Στα εκτός έδρας μπορεί να είναι όρθιοι. Στα εντός έδρας οι φίλαθλοι που στέκονται όρθιοι και τραγουδούν δέχονται γράμματα από τον σύλλογο ότι αν δεν υπακούσουν στις οδηγίες της ομάδας τότε θα ακυρωθούν από μέλη ή θα τους πάρουν το εισιτήριο. Αυτό δεν βοηθάει. Επίσης, ο μ.ο ηλικίας των φιλάθλων της Σίτι κοντεύει τα 50 και αυτό συμβαίνει σε πολλές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ".