Βαθμολογία

Football League: Αγώνες σήμερα σε Βορρά και Νότο

Από δυο αναμετρήσεις σε κάθε όμιλο περιλαμβάνει το «μενού» της Δευτέρας (3/11) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League.

Στον Βορρά, ο Απόλλων 1926 έχοντας μόνο ένα βαθμό στο σακούλι του υποδέχεται τον Τύρναβο που βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική κατάσταση. Όπως είναι φυσικό η νίκη είναι μονόδρομος για αμφότερους τους αντιπάλους προκειμένου να ξεκολλήσουν από τα χαμηλά σκαλοπάτια του πίνακα. Στο άλλο ματς, ο Αιγινιακός στοχεύει την δεύτερή του νίκη τη νέα σεζόν υποδεχόμενος τον Ηρακλή που έχει πετύχει το απόλυτο και θέλει να κάνει το 4 στα 4 δείχνοντας αποφασισμένος για την άνοδο.

Στο Νότο η Παναχαϊκή που αναζητά την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, έχοντας κι ένα ματς λιγότερο από την αναβολή του αγώνα με την Επισκοπή, υποδέχεται τη «νεοφώτιστη» Ερμιονίδα που έχει 4 βαθμούς τις πρώτες αγωνιστικές έχοντας κάνει αξιόλογο ξεκίνημα χωρίς το άγχος της πρωτάρας. Στο άλλο παιχνίδι η Καλλιθέα, μετρώντας μόλις 1 βαθμό και παίζοντας μακριά από το «Ελ Πάσο» αναζητά επιτακτικά το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να πάρει «ανάσα», απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης που έχει 2 νίκες στις πρώτες 3 αγωνιστικές επιβεβαιώνοντας τον άτυπο τίτλο ενός εκ των φαβορί για την άνοδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Δευτέρας (3/11)

15.00: Παναχαϊκή - Ερμιονίδα

15.00: Απόλλων 1926 - Τύρναβος

15.00: Αιγινιακός - Ηρακλής

18.00: καλλιθέα - Απόλλων Σμύρνης