Βαθμολογία

Φιλική νίκη για την ΑΕΛ στην Καλαμπάκα

Πολύ καλή εμφάνιση για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην Καλαμπάκα με αντίπαλο την ομάδα των Μετεώρων. Οι δύο τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις τελευταίες τους δοκιμές εν όψη της πρεμιέρας της Γ' Εθνικής στις 23 Νοεμβρίου.

Η ομάδα της ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με την Τσούκα στο 22' και διπλασίασε τα τέρματά της με την Χριστοφορίδη στο 35', σκορ με το οποίο έκλεισε και το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το 0-3 έκανε η Χριστοφορίδη στο 51' για να έρθει να διαμορφώσει το τελικό 0-4 στο 58' η Χατζηλιόντα με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Για την ΑΕΛ αγωνίστηκαν: (Αχιλλέας Μασοροδήμος) Βλασιάδου(82' Αρζουμανίδου), Βοϊκλή(68' Ρόϊδου), Σωτηριάδη(80' Ζαχαρούλη), Τσία, Κούκου, Σιμούλη(64' Θάνου), Χατζηλιόντα(82' Βλασιάδου), Φερεντίνου(46' Λιάγκα), Τσούκα(62'Τεκούση), Χριστοφορίδη(68' Μάτα), Ακριβούλη(46' Σάρρου).

Η ομάδα της ΑΕΛ θα συνεχίσει την προετοιμασία με σειρά φιλικών που θα δοθεί τις επόμενες ημέρες σε μορφή τουρνουά με ομάδες εντός και εκτός νομού. Η διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία την ομάδα των Μετεώρων.