Βαθμολογία

«Απέδρασαν» από το Ναρθάκι τα Βούναινα

Εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-3 κατάφεραν να πάρουν τα Βούναινα, μέσα στο Ναρθάκι, επικρατώντας με αυτό το σκορ της τοπική ομάδας, για την 5η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν ο Κεσέογλου έκανε μια σέντρα και βρήκε τον Μπούσιο, που έκανε το 1-0. Στο 18’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Φαρμάκα, ωστόσο το πρώτο μέρος τελείωσε με το 1-0 να παραμένει υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος, τα Βούναινα, κέρδισαν πέναλτι με τον Μερτζανίδη, το οποίο εκτέλεσε ο Κώστας Τσαπράζης, που ήταν εύστοχος και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 52’ ο Τζιάτζιος εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Παλάσκας με κεφαλιά βρήκε το δοκάρι, όμως στην επαναφορά η μπάλα κατέληξε στον Φαρμάκα, που έκανε το 1-2.

Στην συνέχεια, οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Οι γηπεδούχοι στο 73’ με τον Νάκο, ενώ λίγο αργότερα τα Βούναινα, είχαν κι αυτοί με τον Κώστα Τσαπράζη. Τελικά, στο 84’ ο Κυριάκος Χατζηλιάδης έκανε το 1-3 για τα Βούναινα, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη της ομάδας του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η διοίκηση, οι παίκτες και ο προπονητής των Βουναίνων, αφιερώνουν την νίκη αυτήν στον Κώστα Τσαπράζη, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι, με ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Ναρθάκι(Βαγγέλης Τσαλαφούτας): Ατόσογλου, Λελεντζής Στ., Κεσέογλου, Οικονόμου, Σίσκος(70’ Αναγνωστόπουλος), Παπανικολάου, Ζαγγανάς, Καπετάνος Χρ.(46’ Νάκος), Τσιγαρίδας, Μπούσιος, Μπουτίνας.

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης Γ., Τριτόπουλος, Γκουντουμάνης, Φαρμάκας, Παλάσκας, Καραποστόλης Τ.(62’ Δαούλας), Σιάλτας, Γκέκας, Μερτζανίδης, Τσαπράζης Κ.(80’ Χατζηλιάδης Κ., λ.τ.), Λεμονής(34’ Τζιάτζιος).

Γιώργος Μητσιούλης