Βαθμολογία

«Άλωσε» τους Χαλκιάδες ο Απόλλων Βρυσιών

Εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-2 πήρε ο Απόλλων Βρυσιών, απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων και κατάφερε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα των Βρυσιών, κατάφερε να απειλήσει από πολύ νωρίς, όταν στο 7ο λεπτό, από ένα πλάγιο του Γιαντσίδη, ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης με κεφαλιά βρήκε τον Γιάννη Αρβανιτοζήση, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ, ξεσηκώνοντας παράπονα από τους φιλοξενούμενους.

Τελικά, στο 18ο λεπτό και μετά από όμορφο συνδυασμό των Μπακογιάννη και Γιαντσίδη, η μπάλα κατέληξε στον Γιάννη Αρβανιτοζήση, που άνοιξε το σκορ και έκανε το 0-1 για τον Απόλλωνα. Στο 30’ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έγινε δημιουργός και μεταβίβασε την μπάλα στον Δημήτρη Αρβανιτοζήση, που με πλασέ έκανε το 0-2.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι θεωρούν πως η διαιτησία του παιχνιδιού ήταν κακή, χωρίς ωστόσο να πιστεύουν πως υπήρχε δόλος.

Απόλλων Βρυσιών(Λεωνίδας Τασιούλης): Μητσόπουλος, Αγγελάκης, Μπερσιάνης, Στεφανής, Γαϊτανίδης(80’ Τσιτσικλής), Καραντάκης(70’ Καναβός), Μπακογιάννης, Γιαντσίδης(60’ Λιάπης), Αρβανιτοζήσης Ι., Ζητούνης, Αρβανιτοζήσης Δ.